За підтримки ВОЛЯ в Херсоні реалізовано благодійний проект «Мама року»

За підтримки ВОЛЯ в Херсоні реалізовано благодійний проект «Мама року»
Компанія ВОЛЯ визначила підтримку сімейних цінностей одним із ключових принципів своєї соціальної політики. Це добре знають у Херсоні, де компанія другий рік поспіль в якості генерального спонсора допомагає реалізовувати благодійний проект «Мама року».

Церемонія нагородження найкращих і найактивніших мам міста проходила в херсонському палаці молоді. Напередодні були визначені переможці в 14 своїх номінаціях: жінки-мами, які встигають буквально все в своєму житті: виховувати дітей, будувати кар'єру, вести домашній побут, займатися своїм розвитком, брати участь у соціальних ініціативах, при цьому залишатися красивими і жіночними.

Головний титул «Мама року 2019» отримала Марина Колокот. Марина - художній керівник творчого колективу дітей з інвалідністю «Янголи добра», допомагає особливим дітям соціалізуватися.
А сам захід був благодійним. Громадська організація «Мама ЮА» зібрала кошти на розвиток соціально-психологічного ресурсного центру «Крила Янголів», який нещодавно відкрився в Херсоні для дітей різних соціальних категорій.

ВОЛЯ не тільки підтримала проект, а й додала заходу атмосфери свята. Компанія організувала дитячу локацію, де дітей розважав улюбленець усієї малечі - міньйон. Дітлахи грали, малювати та бавилися кольоровими повітряними кульками.

Бажання взяти участь у благодійному проекті і стати генеральним спонсором церемонії нагородження «Мама року» для компанії ВОЛЯ не випадкове. Як соціально-відповідальна компанія, ВОЛЯ приділяє особливу увагу традиційним родинним цінностям, уособленням та берегинями яких і є мами.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі