За три квартали «Параллель» виплатила 862 млн грн податкових відрахувань

За три квартали «Параллель» виплатила 862 млн грн податкових відрахувань
Компанія «Параллель» у підсумку роботи за 9 місяців 2020 року перерахувала 862 млн грн податків і зборів до бюджетів різних рівнів.

У центральний бюджет «Параллель» направила 843,6 млн грн, з них 468,9 млн грн акцизного збору на нафтопродукти. Ще 18,4 млн грн були спрямовані у місцеві бюджети.

«Не зважаючи на умови пандемії, ми продовжуємо працювати у відповідності до високих стандартів і виключно в рамках законодавства, виконувати всі соціальні зобов'язання перед співробітниками, а також сумлінно платити податки у державну казну. Такий підхід ведення бізнесу зміцнює економіку всієї країни і покращує життя громадян, адже це гарантія того, що дороги будуть відремонтовані, медицина і освіта будуть розвиватися, люди похилого віку вчасно отримають пенсії, а нужденні – необхідну допомогу», - прокоментувала Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі