За три місяці «Параллель» поповнила державну казну на 187,96 млн грн

За три місяці «Параллель» поповнила державну казну на 187,96 млн грн
За підсумками 1-го кварталу 2020 року компанія «Параллель» перерахувала 187,96 млн грн податків і зборів до бюджетів різних рівнів.

Центральний бюджет України поповнився 182 млн грн, з них 85,9 млн грн склав акцизний збір на нафтопродукти. У скарбницю місцевих бюджетів міст і сіл, на території яких нафтотрейдер веде свою комерційну діяльність, були спрямовані 5,9 млн грн.

«Відкритість і чесність перед державою, співробітниками, партнерами і клієнтами - ключовий показник успішного ведення бізнесу. 25 років ефективної роботи компанії доводить це. Незважаючи ні на які труднощі на нашому шляху, ми завжди своєчасно здійснюємо податкові відрахування до бюджетів усіх рівнів, виконуємо всі соціальні зобов'язання перед нашими співробітниками, а також реалізуємо і підтримуємо ініціативи, спрямовані на розвиток регіонів нашої присутності та поліпшення якості життя громадян», - повідомила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі