Заява щодо затримки рейсів чартерних рейсів Join UP! за напрямком Хургада 09 липня

Заява щодо затримки рейсів чартерних рейсів Join UP! за напрямком Хургада 09 липня
У зв'язку із затримкою з технічних причин рейсу KUP7401 на замовлення туроператора Join UP! від 9 липня у напрямку Київ-Хургада авіакомпанією SkyUp Airlines була проведена заміна повітряного судна. Під час очікування авіакомпанія надала пасажирам воду та закуски (в проміжок часу з 9:00 до 10:00) та гарячий обід (близько 14:00).

З представником компанії туристи можуть зв’язатися за телефоном 044 303-9-303 – у відповідь на потреби туристів лінія відтепер працює цілодобово.


Згідно з правилами Міжнародного повітряного кодексу авіакомпанія також зобов'язана забезпечити проживанням в разі 6-годинної затримки. Стосовно рейсу Київ-Хургада, виліт якого був перенесений у зв’язку з технічною причиною, пасажирам з інших міст о 9 ранку запропонували трансфер і поселення в готель.

Літак рейсу KUP7401 з пасажирами на борту вилетів згідно з новим графіком о 15:25 і в даний момент успішно приземлився в аеропорту Хургади.

Ця затримка вплинула на пов'язані рейси:

Так, туристи, які очікували свого вильоту з Хургади до Львову були розміщенні в готелі та забезпечені харчуванням у Єгипті.

Туристи рейсу KUP7413 Львів-Хургада були попереджені про перенесення часу рейсу на більш пізній час заздалегідь. Тож в аеропорт туристи завчасно не приїжджали.

Туристи рейсу KUP7402 Хургада-Київ будуть забезпечені вечерею в готелі в Єгипті, після чого трансфером будуть доставлені в аеропорт для реєстрації на рейс (попередній час вильоту 10 липня о 01:00).

Компанія просить вибачення у туристів, які опинилися в цій ситуації. Join UP! докладає всіх зусиль для відновлення програми польотів і забезпечення потреб туристів.

Join UP! як один із найбільших туроператорів в Україні щодня здійснює до 20 рейсів за власними чартерними програмами в 17 аеропортів в 10 країнах. Щодня на курорти разом із Join UP! відправляється від 3,5 до 5 тисяч туристів. Стільки ж туристів повертається до України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі