Zakaz.ua запустив доставку продуктів з магазину “МегаМаркет”

Zakaz.ua запустив доставку продуктів з магазину “МегаМаркет”
На Megamarket.zakaz.ua можна замовити більше 25 000 товарів онлайн

З 26 листопада продукти та товари з магазину “МегаМаркет” (Київ, вул. Сурікова, 3А) можна замовляти онлайн на сервісі Zakaz.ua з доставкою до дверей, не виходячи з дому.

При цьому ціни на усі товари в інтернет-магазині повністю відповідають цінам у самому магазині МегаМаркет (без націнки), а вартість доставки складає від 69 грн для жителів Києва та Київської області.

Асортимент в онлайні включає в себе більш ніж 25 000 товарів: фрукти та овочі, молочна продукція, свіжа риба та м“ясо, дитяче харчування, а також заморожені продукти, охолоджені полуфабрикати та великий асортимент непродовольчої групи. В найближчий час сервіс планує розширити асортимент до 50 000 товарів.

Покупки доставляються з 10:00 до 22:00 щоденно, а зробити замовлення на сайті можна цілодобово. Персональний пакувальник в магазині врахує індивідуальні побажання клієнта. Доставку організують у зручний для покупця час.

Усі продукти доставляються із збереженням температурного режиму (глибоке замороження та охолоджені продукти харчування) з урахуванням товарного сусідства та транспортуються в спеціальних термостійких контейнерах.
Євген Нетреба, комерційний директор Zakaz.ua: «Ми бачимо великий потенціал розвитку ринку онлайн-замовлень продуктів харчування і поява такого партнера, як «МегаМаркет», дозволяє розширити лінійку наших рітейл-партнерів.
Варто відмітити, що у кожної рітейл мережі є власний портрет покупців. Це можуть бути корпоративні b2b клієнти, покупці у роздріб, а також клієнти, для яких важливий асортимент та унікальність окремих груп товарів. Завдяки появі магазину «МегаМаркет» ми покриємо попит клієнтів на ексклюзивні групи товарів, у тому числі й непродовольчі.»
Юрій Висотенко, директор з маркетингу (магазин МегаМаркет): «Ми вважаємо, що ринок онлайн замовлень продуктів харчування в Україні має великі перспективи. Наша ціль — надати клієнтам сервіс не тільки в офлайнових точках продажу, але й створити позитивний досвід в онлайн середовищі.»
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі