Замовляй “Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism”

Замовляй “Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism”
Ми хотіли задокументувати згасаючу красу модернізму і працювали над книгою “Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism. Buildings and Structures in Ukraine 1955-1991” майже 2 роки . Сьогодні ми ділимося радістю, адже книга вже доступна для попереднього замовлення і вийде друком 20 травня.

Недбале ставлення до архітектурних пам’яток модернізму спричиняє їхнє руйнування. Олексій Биков та Євгенія Губкіна об’їздили всю Україну, щоб знайти найцікавіші вцілілі бібліотеки, ринки та концертні зали. Вони працювали в архівах та спілкувалися з архітекторами, щоб зібрати найбільше інформації про будівлі радянського модернізму в Україні. Разом нам вдалося створити комплексне дослідження повоєнної радянської архітектуру. Ми задокументували об’єкти, які, напевно, вже за 10 років будуть знищені чи перебудовані, а відтак забуті.

Книга “Soviet Modernism. Brutalism. Post-Modernism. Buildings and Structures in Ukraine 1955-1991” вийде англійською мовою і лімітованим тиражем.

Усі примірники, на які здійснене попереднє замовлення, ми надішлемо у першу чергу.
Партнер проекту ПБГ “Ковальська”
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі