«Запоріжвогнетрив» на третину скоротив тривалість ремонту сталеплавильних агрегатів

«Запоріжвогнетрив» на третину скоротив тривалість ремонту сталеплавильних агрегатів
Спеціалісти сервісного центру «Запоріжвогнетриву» в рекордно короткий термін провели технічне обслуговування двохванного сталеплавильного агрегату ПАТ «Запоріжсталь» – при обсязі ремонтних робіт, розрахованих на 4,5 доби, співробітникам Сервісного центру знадобилося 3 доби. Економічний ефект склав близько 5,5 млн грн.

Під час техобслуговування проведено повну заміну вогнетривкої кладки головного склепіння агрегату із застосуванням моделі вогнетривів виробництва «Запоріжвогнетриву» – з більш високою питомою міцністю, що істотно підвищить стійкість головного склепіння і надійність роботи всього агрегату.

«Оперативне проведення подібних заходів вкрай важливе для металургів – кожна година простою обладнання тягне за собою дорогокоштуючі втрати виробництва. Ми скоротили тривалість техобслуговування практично на третину, що є рекордом для такого виду робіт», – зазначив генеральний директор «Запоріжвогнетриву» Сергій Гоман.

Сервісний центр (м.Запоріжжя) створений на базі ПрАТ «Запоріжвогнетрив» 1 лютого 2018 р. Основний напрямок діяльності – ремонти та технічне обслуговування агрегатів металургійного виробництва, виконання вогнетривких робіт високого ступеня складності.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі