Запрошення на X Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів

Запрошення на X Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів
Асоціація "Незалежні Регіональні Видавці України", влаштовує захід, присвячений маркетингу, контенту та монетизації інформаційних сайтів і міських порталів.

2 листопада в Києві відбудеться Х Конгрес інформаційних сайтів та міських порталів, котрий вже десятий рік поспіль збирає біля 200 медіа-фахівців з усієї країни для обговорення трендів на ринку та пошуку нових моделей ведення бізнесу.

Цього року ви маєте можливість почути 30 фахівців з їх власним реальним досвідом в монетизації, маркетингу та контенту інформаційних медіа.

Реєструйтеся до 31 жовтня за промокодом HelpSMI та отримуйте пільгову ціну 990 грн за учасника!

Ми підібрали для вас найкраще поєднання знань та досвіду.

Серед спікерів Конгресу - Гжегож Піхота (Оксфорд), Роман Кульчицький (texty.org), Борис Давиденко (VoxUkraine), Ельміра Наумедзянова (MC Today), Дмитро Федоренко (Наш Киев), Максим Золоєдов/Анна Березецька (медіа бюро ekonomika+), Вадим Пустотін (sledopyt.com.ua), Михайло Фідченко (mind.ua), Олена Куряча (авторка книги "Жизнь в ФБ), Наталія Вересюк (сайт Единственная) та ще купа цікавих та профеійних колег. Детальна програма - mediacongress.org.

Всім бажаючим - приємна система знижок. Зареєструватися за пільговою ціною. При реєстрації понад 1 людини - знижка 30% на наступних учасників. Постійним нашим учасникам - ще 15% :)


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі