«Завод Кобзаренка» вперше поставив сільгосптехніку до Індії

«Завод Кобзаренка» вперше поставив сільгосптехніку до Індії
Вітчизняний виробник сільськогосподарських машин і обладнання «Завод Кобзаренка» здійснив першу поставку техніки до Індії. Про це підприємство написало на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «ПроАгро Груп».

«Залишилось подолати 5 235 км, і українські бункери-перевантажувачі та зернопакувальні машини зможуть приносити користь своїм новим господарям», – йдеться у дописі.

За повідомленням прес-служби заводу, загалом до Індії відправили 6 бункерів-перевантажувачів ПБН-16 и 4 зернопакувальні машини ЗПМ-180.

Зазначається, що в Індії «Завод Кобзаренка» співробітничає з дилером, який постачає обладнання місцевим аграрним підприємствам. Надалі планується продовжити поставки.

Довідка.
"Завод Кобзаренка" заснований у 1993 році, як українсько-німецьке товариство "Флігель", перейменовано в "Завод Кобзаренка" в 2008 році. Свою діяльність підприємство розпочало з виробництва тачок та візків для присадибного господарства.
На сьогодні "Завод Кобзаренка" виготовляє:
20 видів причепів;
9 видів перевантажувальних бункерів;
20 видів цистерн для води, жижі та засобів захисту рослин;
20 видів різноманітних шнеків;
завантажувачі/розвантажувачі вагонів;
причепи для перевезення тюків соломи;
зернопакувальне обладнання;
шнекові конструкції;
відвали та ковші;
розкидачі міндобрив та інше.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі