Здійснити повернення податку в WeChat-гаманець за допомогою мобільного додатку TaxFree4U тепер можливо!

Здійснити повернення податку в WeChat-гаманець за допомогою мобільного додатку TaxFree4U тепер можливо!
Найбільша китайська платформа мобільних платежів WeChat Pay та інноваційний додаток TaxFree4U співпрацюємо, що дозволяють китайським туристам отримувати відшкодування коштів за покупки в Європі через мобільний додаток TaxFree4U.

За даними iResearch в 2018 році кількість мобільних транзакцій в Китаї досягло 7,5 трлн доларів, що робить цю країну найбільшим ринком мобільних платежів в світі. В результаті платформа WeChat Pay і сервіс TaxFree4U запустили співпрацю, щоб китайські туристи, які виїжджають з Франції, Італії, Іспанії та Німеччини, змогли повернути частину податку з покупок на свій WeChat гаманець.

Виснажливий процес повернення податків в аеропортах і довгострокове очікування отримання повернення TAXFREE за покупки, зроблені під час закордонних поїздок, для китайських туристів йдуть в минуле. Як тільки форми повернення будуть роздруковані і завалідірованни у офіцера митної служби, користувачі сервісу TaxFree4U зможуть отримати повернення в юанях і відразу ж вивести їх на свій гаманець WeChat через вищезгадане мобільний додаток.

Унікальними перевагами сервісу TaxFree4U є: простий і швидкий процес підтвердження декларації і найвищий% повернення ПДВ. Використовуючи TaxFree4U, ви отримаєте суму повернення ПДВ на 2% більше в порівнянні з іншими операторами.

Про TaxFree4U.
Мобільний додаток TaxFree4U є інструментом, який допомагає клієнтові повернути ПДВ з покупок за допомогою простої інструкції:
1) завантаження фотографій чеків в додаток,
2) отримання заповненої форми повернення ПДВ,
3) проставлення печатки на формі у митного офіцера
4) відправка форми з печаткою разом з оригіналами чеків в головний офіс TaxFree4U.

Користувачі можуть зареєструватися онлайн і почати додавати чеки відразу після покупок. Протягом декількох годин (в залежності від часу відправлення клієнта) сервіс TaxFree4U генерує форму, яка не обкладається податком, яка повинна бути підтверджена співробітником на митниці в аеропорту.

TaxFree4U тепер доступний в таких магазинах: itunes, shouji.baidu, vivo.com.cn, pp.cn, wandoujia.com, lenovomm.com і anzhi.com. Компанія працює над поширенням додатки в популярних китайських магазинах для зручності споживачів.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі