Зимовий розмай пропозицій для держателів карток MasterCard від КРИСТАЛБАНКУ

Зимовий розмай пропозицій для держателів карток MasterCard від КРИСТАЛБАНКУ
Подарунки, гарний настрій та можливість долучитися до добрих справ дарує КРИСТАЛБАНК всім своїм клієнтам — держателям карток MasterCard напередодні новорічних і різдвяних свят.

Розрахувавшись карткою MasterCardз 03 грудня п. р.на сайті інтернет-гіпермаркету www.27.ua, отримайте безкоштовну доставку придбаних товарів у зручний для вас спосіб. Саме таку можливість надає участь в акції«З Mastercard зручно сплачуєш — легко отримуєш!», яка проходить на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих територійпо 31 січня 2017 р.

Акція «Різдвяна кава – твоя добра справа» проходить з 01 грудня п. р. в мережі заправок «ОККО», де можна не лише насолодитися філіжанкою запашної кави, а й долучитися до благодійництва. Розраховуйтеся за гарячій напій карткою MasterCard в грудні, і 2 грн з кожної оплати буде перераховано у фонд «Таблеточки» для допомоги онкохворим дітям.

Акція дієпо 31 грудня 2016 р. включнона всіх заправках мережі «ОККО» на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій.

Відвідати найшвидші у світі зимові перегони в австрійському Кіцбюелі, де 17-22 січня 2017 року відбудуться 77-і гірськолижні змагання «Ханенкамм», зможе переможець акції «Зайняти найкращі місця на перегонах — БЕЗЦІННО». Взяти в ній участь легко. Для цього потрібно зареєструватися в програмі Mastercard Більше та за розрахунки карткою MasterCard (крім карток Maestro) в торгово-сервісній мережі обмінювати кожні 10 балів на участь в акції.
Акція триваєпо 21 грудня 2016 р. включно на всій території України, крім АР Крим і тимчасово окупованих територій


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі