Зростання пасажиропотоку: дані за липень

Зростання пасажиропотоку: дані за липень
У липні 2017 року послугами міжнародного аеропорту «Харків» скористалися 87,2 тисячі пасажирів. У порівнянні з липнем минулого року, пасажиропотік збільшився на 26% — з 69,1 тисячі осіб.

За сім місяців 2017 року пасажиропотік склав 451,3 тисячі пасажирів. Це на 45% більше, ніж аналогічного періоду минулого року — тоді за сім місяців перельотами скористалися 310,6 тисяч осіб. Зростання пасажиропотоку пов'язане з появою в березні нового щоденного рейсу Харків–Стамбул (Turkish Airlines); запуском сезонних перельотів в Монастір, Туніс (Bravo); збільшенням кількості перельотів до Варшави і Тель-Авів, а також зростанням завантаження всіх існуючих рейсів.

Кількість перельотів до Варшави збільшилася з семи до дев'яти на тиждень, по середах і суботах тепер доступні два рейси. Цей напрямок залишається одним із найпопулярніших. Багато українців працюють та відпочивають у Польщі. Крім того, варшавський аеропорт пропонує зручні стикування з рейсами в міста інших європейських країн і США. Зокрема, в Амстердам, Мюнхен, Барселону, Лондон, Прагу, Берлін і Лос-Анджелес.

Кількість рейсів до Тель-Авіва зросла з трьох до чотирьох — полетіти до Ізраїлю тепер можна в понеділок, середу, четвер і неділю.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі