Зростання продовжується: група АХА підбила підсумки за 9 місяців 2017 року

Зростання продовжується: група АХА підбила підсумки за 9 місяців 2017 року
Група АХА оприлюднила свої результати за дев'ять місяців 2017 року. Загальний обсяг продажів Групи залишився практично на рівні попереднього періоду, незважаючи на деяке падіння в доходах напрямку зі страхування життя.

АХА не зазнала суттєвого впливу від ряду нещодавніх стихійних лих. Група продовжує підтримувати стратегію зростання пріоритетних сегментів. Ключові цифри:

• Доходи у напрямку страхування здоров’я збільшилися на 6% до 9,4 млрд. євро.
• Доходи від ризикового страхування корпоративного бізнесу зросли на 2% до 13,8 млрд. євро.
• Еквівалент річної премії (an annual premium equivalent, APE) зі страхування життя Unit Linked збільшився на 9% до 1,2 млрд. євро.
• Доходи від управління активами зросли на 7% до 2,9 млрд. євро.

Томас Буберл, CEO АХА:

«За дев'ять місяців 2017 року група AXA продовжувала зростати в ключових сегментах, відповідно до пріоритетів затвердженої програми Ambition-2020.

У страхуванні життя ми зафіксували зростання обсягів продажів продуктів Unit-linked та збільшили нетто-доходи у напрямку Protection & Health. У ризиковому страхуванні Група продовжувала ріст в корпоративному бізнесі та майновому страхуванні. Ми також запустили перший параметричний продукт, заснований на блокчейн-технологіях, - інноваційне рішення для страхування від затримки авіарейсу.

Ми посилили нашу провідну глобальну позицію в напрямку страхування здоров'я, знову продемонструвавши ріст на 6% у цьому стратегічному для нас сегменті. Напрямок управління активами показав зростання доходів на 7% протягом дев'яти місяців.

Показник Solvency II склав 201%, що ще раз підкреслює якість нашого балансу.

У третьому кварталі бренд AXA був визнаний провідним страховим брендом у світі 9-й рік поспіль, що відображає довіру більш ніж 100 мільйонів клієнтів. Я хотів би подякувати всім співробітникам, дистриб'юторам та партнерам AXA за це важливе досягнення».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі