Зустрічайте нові соуси Olkom Style в мережі супермаркетів Сільпо

Зустрічайте нові соуси Olkom Style в мережі супермаркетів Сільпо

Відомий український бренд Olkom представляє смакові соуси Cheese Style і Burger Style в мережі супермаркетів Сільпо по всій Україні. Майонезні соуси збагачені натуральними добавками, які створюють яскраві смаки «Сирний» і «Бургер». Завдяки жирності 50% вони зберігають однорідну густу консистенцію, насичений смак і аромат.

Соус Cheese Style додасть чудовий сирний смак страв з м'яса, а також відмінно підійде в якості готового соусу для улюблених снеків: наггетсів, картоплі фрі та овочевих паличок.

Соус Burger Style з ароматом гриля — ідеальний вибір для тих, хто хоче поекспериментувати з «вуличною їжею» вдома і приготувати соковитий бургер, роли або шаурму.

Доставка суши Київ
 

Ексклюзивний смак майонезних соусів Olkom Style підкреслено сміливою і унікальною упаковкою: чорний фон, матова текстура і контрастні кольори виділяють соуси на полиці, роблячи акцент на преміальності продукту.

Завдяки інформації на піктограмах покупці можуть легко дізнатися про склад і харчову цінність соусів і самостійно розрахувати правильний і збалансований раціон харчування виходячи зі своїх норм споживання калорій на добу.
-----------------

Справка о компании:
-----------------
Наслідуючи традиції Київського Маргаринового Заводу з 1949 року, Olkom Group розробляє і випускає продукцію на основі екологічно чистої соняшникової олії глибокого очищення: соуси, майонез, гірчицю, соняшникову олію, ароматизовані соняшникові олії в спреї, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості.
Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.


Висока якість, інноваційні технології та орієнтованість на потреби своїх клієнтів і партнерів дозволяють з легкістю адаптуватися під запити сучасного ринку, поставляючи продукцію в 16 країн світу, в тому числі ЄС і США.
-----------------




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі