Зв'язок 3G Київстар доступний у Черкасах

Зв'язок 3G Київстар доступний у Черкасах
16 березня національний телеком-оператор запустив 3G-зв'язок у Черкасах і передмісті. Тепер сучасні технології комунікацій доступні для 200 тисяч жителів обласного центру – абонентів мобільного зв'язку Київстар, а також понад 100 підприємств – корпоративних клієнтів компанії.

Запуск 3G у Черкасах – одна з найбільш очікуваних подій 2017 року для Київстар: тепер практично всі обласні центри України охоплені широкосмуговим мобільним інтернетом*.

Петро Чернишов, президент Київстар «Я вдячний меру міста, місцевим активістам – студентам, абонентам, громадськості – які допомагали нам прискорити запуск 3G в Черкасах. Ми забезпечуємо кожному українцю рівний доступ до нових технологій, освіті і розвагам, і раді, що наші послуги є запитуваними».

З нагоди запуску 3G всім абонентам передплаченого зв'язку в Черкасах буде надано бонусних 3000 МБ, які можна використати протягом місяця.

В обласному центрі зв'язок 3G забезпечує понад 50 базових станцій, на яких були проведені роботи з заміни обладнання. Нове обладнання підтримує різні стандарти та технології зв'язку, в тому числі і 4G. Тому і сьогодні, і в майбутньому для абонентів Київстар будуть доступні найсучасніші послуги.

Компанія продовжує збільшувати територію 3G зв’язку в області. У найближчі кілька днів робота нової мережі в Черкасах буде на особливому контролі: фахівці Київстар оптимізують налаштування обладнання відповідно до зростання трафіку. У зв'язку з цим компанія буде вдячна абонентам, якщо вони, виявивши будь-які технічні труднощі при використанні 3G, повідомлять про це в кол-центр за номером 466 з мобільних телефонів. Такий зворотній зв'язок допоможе оператору краще налаштувати нову мережу.

Абоненти Київстар у Черкасах зможуть користуватися послугами 3G за чинними тарифами. Для користувачів смартфонів оператор розробив спеціальну пропозицію – зі збільшеними обсягами хвилин, мегабайтів, безлімітним доступом до соцмереж і месенджерів, можливостями слухати музику та дивитися відео без обмежень.

Київстар інвестує суттєві кошти в будівництво мережі і розвиток нових технологій, для того щоб зв'язок 3G став доступний якомога більшій кількості жителів України. За 2015 і 2016 роки капітальні витрати компанії (з урахуванням вартості 3G-ліцензії) становлять понад 9,4 млрд грн.

Компанія також забезпечує найбільші надходження до бюджету України серед підприємств галузі зв’язку: лише за 2016 рік Київстар сплатив 4,2 млрд грн податків.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі