3-5 квітня у Львові відбулася VI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря – 2013»

3-5 квітня у Львові відбулася VI спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря – 2013»
Організатор виставки – ТОВ «ЕкспоЛьвів»
Місце проведення: Палац спорту «Україна», вул. Мельника, 18, м. Львів.
Інформаційний партнер виставки – журнал «Аква-Терм»
Інформаційні спонсори – «С.О.К», «ОВВК», «Вода і водоочисні технології», WWW.TRUBA.UA, «БудЕксперт», «ЖКГ України», «Водопостачання та водовідведення».

Інформаційна підтримка: Міжнародна Архітектурна майстерня, Аспекти Будівництва, Бізнес-Досьє, Бізнес-пропозиція, Real Home, Власний бізнес, Газета по-львівськи, Закарпатські оголошення, Запрошуємо на роботу, Компасс, Луцьк і лучани, Львівська Газета, Львівська Пошта, Міжнародний виставковий центр, Міст-Медіа, Наше Місто, Перевізник, Газета в дорогу, Прайси Донбасу, Пресс-Біржа, FM Галичина, Радіо Львівська Хвиля, Салон +, ДовідкаІнфо, Світ і Бізнес, ukrexpo.biz, Выставочный мост та ін.

Тематичні розділи: опалення, кліматизація, водопостачання та водовідведення, автоматика, арматура трубопровідна, сантехніка, помпи, труби та фітинги, газове обладнання, альтернативна енергетика, ізоляційні матеріали, герметики, клеї, лаки, фарби, інструменти, допоміжне обладнання і матеріали, монтаж та проектування, програмне забезпечення.

Цьогорічний інсталяційний форум у Львові, як і в попередні роки, закріпив свою позицію на виставковому терені України.

6-та спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря» стала провідною і авторитетною подією в Західному регіоні в галузі опалення, водопостачання, сантехнічного обладнання, кліматизації, обладнання для басейнів. Підтвердженням цього факту стала достойна експозиція виставки та масовий потік відвідувачів впродовж всіх днів роботи виставки.
Близько 90 компаній мали змогу представити новинки продукції, новітні досягнення галузі, обмінятися досвідом, віднайти свого споживача, розвивати інвестиційну та партнерську співпрацю на достойному рівні. Географія експонентів включала всю Україну та країни Європи.

Поскільки тема энергоэффективності та екологічності виробів з кожним роком набуває більшої ваги на ринку інноваційних технологий, не обійшла вона і нашу виставку.

Сучасне обладнання для відновлювальних джерел енергії у широкому асортименті продемострували ТК Алиста, Віта-Клімат, Стала Енергія, Сервіс-автоматика.

Компанії Баксі С.П.А, Wizard, Берлин, Комфортні рішення, ТК Мегаватт, Термоюніон представили новинки газоопалювального обладнання відомих світових торгових марок.

Котли на тверде паливо представили ТМ DEFRO, компаня «ТИВЕР», Металіст, Ройек-Львів, Волинь-Кальвіс, Богдан і Володимир.

Тему очистки води та стоків була широко представлено компаніями 2Н Пласт Україна, Bionor Sp.z.o.o (Польща), UKRBIOTAL, Аквафор-Центр, Албіон Гроуп, Алпін-Захід, Веб-технології, ВФС-Захід, Екософт, Зіко, Діфрано-Юніон, ЕкоБіл, Еколайн-Захід, Форекс Юніон, С.В.Я.

Компанія ФПГ Металпромресурс представила новинку на українському ринку полімерну трубу армовану сталевим дротом і викликала велике зацікавлення з боку представників комунальних служб, водоканалів, будівельних організацій.
Виставку супроводжувала насичена програма семінарів з питань енергозбереження, водозабезпечення та водопідготовки.

Приємно відмітити, що за час виставки її відвідала велика кількість спеціалістів проектної та будівельної галузей, монтажників, представників водоканалів, тепломереж, представників міських рад, дилерів, а також кінцевих споживачів.
Загалом виставку відвідало понад 7 тис. осіб, серед них 60% – фахівці, 25% – керівники підприємств, 10% – студенти, 5% – інші категорії відвідувачів з України та закордону.

«Експольвів» висловлює подяку усім, хто долучився до організації та висвітлення цієї події у ЗМІ і надіється на співпрацю у наступному році


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі