ACI EUROPE ВІДЗНАЧИЛА ЗРОСТАННЯ ДИНАМІКИ РОЗВИТКУ АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» У ПЕРШОМУ КВАРТАЛІ

ACI EUROPE ВІДЗНАЧИЛА ЗРОСТАННЯ ДИНАМІКИ РОЗВИТКУ АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» У ПЕРШОМУ КВАРТАЛІ
За підсумками першого кварталу 2017 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» посів друге місце в рейтингу європейських аеропортів за класифікацією ACI Europe (Міжнародна рада аеропортів). Аеропорт покращив свій результат, піднявшись на сходинку вище у порівнянні з результатами 2016 року.

Згідно з рейтингом за темпами зростання серед аеропортів, які обслуговують від 5 до 10 мільйонів пасажирів, за перші три місяці 2017 року аеропорт «Бориспіль» збільшив кількість залучених пасажирів на 32,2%. В результаті ДП МА «Бориспіль» розділило першість з аеропортом Рейк’явіку Кефлавік (53,7%) та Ларнаки (26,9%).

Середнє зростання пасажиропотоку в Європі в 2016 році склало +6,9%, при цьому в країнах Євросоюзу +7,2%, а у країнах, які не входять до ЄС відбулося зростання +5,9% (за підсумками 2016 року фіксувалося падіння на 0,9%). У звіті ACI Europe наголошується, що таке покращення відбулося завдяки динамічному зростанню показників аеропортів України та Норвегії. Зважаючи на відсутність будь-якого суттєвого приросту пасажиропотоку, решта аеропортів України до європейського рейтингу не потрапила.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі