adidas + KANYE WEST представляють YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light

adidas + KANYE WEST представляють YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light
adidas + KANYE WEST представляють силует YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light. Кросівки надійдуть у продаж 22 лютого за ціною 7 499 грн.

Верх нових YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light виконаний з модернізованого матеріалу Primeknit. Силует доповнений контрастною смужкою з моноволокна, яка плавно вплітається в бічну частину кросівка. Гумова підошва оснащена інноваційною технологією BOOST ™, яка нівелює ковзання, гарантуючи комфорт і легкість під час руху.

Модель YEEZY BOOST 350 V2 Tail Light буде доступна в київському магазині adidas Originals, ЦУМ. Для того щоб отримати можливість придбати нову модель, всі бажаючі зможуть взяти участь у розіграші права на купівлю, який відбудеться на 7 поверсі в ЦУМ 22 лютого з 10:30. Реєстрація для участі в розіграші буде проходити 21 лютого з 10:00 до 22:00. Повні правила і умови проведення розіграшу будуть доступні в магазині. Деталі можна отримати у співробітників магазину і на офіційному акаунті бренду в соціальних мережах.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі