ADIDAS РУЙНУЄ СТЕРЕОТИПИ ПРО БІГ, ПРОПОНУЮЧИ КОЖНОМУ ПО-СВОЄМУ ІНТЕРПРЕТУВАТИ ВИЗНАЧЕННЯ СЛОВА «ШВИДШЕ»

ADIDAS РУЙНУЄ СТЕРЕОТИПИ ПРО БІГ, ПРОПОНУЮЧИ КОЖНОМУ ПО-СВОЄМУ ІНТЕРПРЕТУВАТИ ВИЗНАЧЕННЯ СЛОВА «ШВИДШЕ»
adidas пропонує бігунам переосмислити значення слова «швидше», запускаючи кампанію, натхненну історіями особистісного зростання бігунів по всьому світу. Представляючи інтереси світової бігової спільноти, тільки 19% бігунів відзначили, що біг для них є уособленням швидкості. Інші бігуни переконані, що «швидше - це суб'єктивне відчуття».

Біг - це не завжди відображення особистих рекордів. Для більшості спортсменів біг ꟷ це інструмент особистого самовираження.

Підкреслюючи трансформуючу силу бігу, adidas провів глобальне дослідження, в якому взяли участь 6 000 бігунів з 6 найбільших міст світу. Результати дослідження Why We Run показали, що мистецтво бігу сьогодні полягає далеко не в бажанні бути найшвидшим: сучасні бігуни приділяють особливу увагу емоціям і відчуттям, які біг привносить в їхнє життя. 87% опитаних зазначають, що бігають заради власної трансформації і покращення якості свого життя.

Інші цікаві висновки дослідження:

• Швидше, ніж стрес - 60% респондентів погодилися, що регулярні заняття бігом корисно впливають на психічне самопочуття, з них 47% зазначили, що біг допомагає відключитися від щоденного стресу. Також 68% визнали, що біг ꟷ це єдине заняття, під час якого в учасників дослідження є можливість не перевіряти телефон кожну хвилину.

• Швидше, ніж відмовки - 18% бігунів відчувають себе більш натхненними після пробіжки, 14% з них стверджують, що біг дає їм почуття гордості. А 32% опитаних зізнаються, що відразу після пробіжки у них різко підвищується впевненість у собі.

• Швидше, ніж самотність - В ході дослідження також було виявлено соціальний аспект бігу: 34% опитаних зізналися, що зустріли нових друзів під час пробіжок, а 20% навіть знайшли свою любов. Так, біг розкривається з нового, досить несподіваного боку.

• Швидше, ніж поразки - Позитивні наслідки бігу також були виявлені в ході опитування: респонденти відзначали, що емоційний підйом після пробіжки допомагає досягти нових висот у різних сферах життя. З'ясувалося, що біг також позитивно впливає на творчий настрій і виникнення креативних ідей. А 17% опитаним біг допоміг набратися сміливості запросити когось на побачення.

Представляємо героїв кампанії «Швидше»:

В рамках дослідження Why We Run, adidas запросив реальних бігунів стати учасниками кампанії «Швидше». У фільмі вони діляться своїми історіями саморозвитку, які здатні надихнути інших бігунів на нові подвиги.

У кампанії взяли участь бігуни з нестандартними історіями: Мартинус Еванс - бігун на довгі дистанції, який перетворив глузування над своєю зайвою вагою в мотивацію, Ной Лайлс ꟷ чемпіон світу з бігу на 200 метрів серед чоловіків, який на своєму прикладі демонструє, що навіть для найшвидшого бігуна, поняття «швидше» є особистим відчуттям.

Кампанія «Швидше» розповідає, як фітнес-модель Чінає Олександр зіткнулася з подоланням забобонів громадськості, розкриває подробиці неймовірної історії чемпіонки світу з бігу Еллі Лейсі, яка пережила екстрену операцію з пересадки печінки, але продовжила бігати, так як цей спорт вже став частиною її життя . Катрін Швітцер, перша жінка, яка офіційно пробігла Бостонський марафон в 1967 році, також стала героєм кампанії. Швітцер вдалося зареєструватися на марафон і незважаючи на спроби відтіснити її з дистанції, вона продовжила боротьбу і успішно завершила гонку.

В рамках кампанії adidas випускає відразу кілька нових бігових кросівок, які допомагають бігунам досягти їх особистого відчуття «швидше». До колекції увійшли абсолютно нові кросівки SL20, доповнені суперлегкою проміжною підошвою Lightstike для чудової амортизації і комфорту. Оновлена модель ULTRABOOST 20 забезпечує максимальне повернення енергії під час кожного кроку. Кожен бігун зможе підібрати саме ту пару кросівок, в якій йому буде максимально комфортно.

Нові бігові силуети доступні в усіх магазинах adidas.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі