ADIDAS RUNNERS KYIV запрошує на COMMUNITY RUN

ADIDAS RUNNERS KYIV запрошує на COMMUNITY RUN
COMMUNITY RUN – це перший спільний забіг від ADIDAS RUNNERS KYIV для усіх активних людей. Це не просто забіг на дистанцію 3 км і 6 км, це крок до кращого себе. Зроби його у команді однодумців. У забігу візьмуть участь учасники клубу ADIDAS RUNNERS, кандидати і мастери спорту в бігу, професійні спортсмени, блогери та представники ЗМІ.
Під час забігу учасників чекають нестандартні активності, розминка під хітовий Dj сет, фотосесія, фірмові сувенiри від клубу adidas Runners та фруктовий стіл.
Місце проведення: вул. Оболонська набережна, 20.
Коли: 17 червня 2017 року, 8:30.
ADIDAS RUNNERS – це не лише бігова спільнота. Це спільнота однодумців, які разом рухаються вперед. Замість звичайних пробіжок – прагнення створювати нового себе. Головне – не рівень підготовки, а внутрішнє прагнення ставати кращим. Спільнота проводить бігові тренування, заняття йогою, сайклінг, TRX, а також лекції, майстер-класи і вечірки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі