АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» НЕ ВПЛИВАЄ НА ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ БУДІВЕЛЬНИКА ЦЗС

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» НЕ ВПЛИВАЄ НА ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ БУДІВЕЛЬНИКА ЦЗС
В Державному підприємстві «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» представниками прокуратури міста Бориспіль спільно із співробітниками Служби безпеки України проводяться слідчі дії щодо використання коштів на будівництво насосно-фільтраційної станції паливно-мастильних матеріалів. Керівництво аеропорту забезпечило правоохоронців доступом до усієї необхідної інформації для ведення слідства.

Замовлення робіт з будівництва центральної заправної станції (ЦЗС) обумовлене необхідністю оптимізації процесів подачі авіаційного палива для заправки літаків з метою подолання монополії на даний вид послуг в аеропорту. Керівництвом аеропорту неодноразово наголошувалося, що реконструкція ЦЗС, зокрема, забезпечить можливість авіакомпаній самостійно купувати авіапаливо на міжнародному ринку за відповідними цінами та зберігати його в аеропорту. Відбір будівельної компанії було проведено за процедурою, передбаченою нормами чинного законодавства про закупівлі. Роботи з будівництва об’єкту проводяться у встановлені терміни згідно з умовами договору.

Керівництво ДП МА «Бориспіль» звертає увагу громадськості та слідства на те, що аеропорт не втручається у господарську діяльність контрагентів та не має можливості контролювати рух коштів, сплачених в рамках договору про виконання робіт. Водночас, ДП МА «Бориспіль» висловлює свою готовність до тісної співпраці та необхідної взаємодії з правоохоронними органами у разі виявлення ними ознак порушень чинного законодавства або фінансової дисципліни у діяльності контрагентів аеропорту.

Наразі керівництво аеропорту «Бориспіль» звертається до представників ЗМІ та громадськості з проханням надавати об'єктивну, перевірену інформацію та утримуватися від непідтверджених звинувачувальних заяв на адресу підприємства.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі