АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ПРЕЗЕНТУЄ ПРОГРАМУ ЗДЕШЕВЛЕННЯ АВІАКВИТКІВ

АЕРОПОРТ «БОРИСПІЛЬ» ПРЕЗЕНТУЄ ПРОГРАМУ ЗДЕШЕВЛЕННЯ АВІАКВИТКІВ
11 травня 2017 року Державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» проведе розширений прес-брифiнг на тему: «Бориспіль»: плани впровадження програми здешевлення вартості авіаквитків», присвячений новій ініціативі держпідприємства.

Захід розпочнеться об 11:00 та відбудеться за участі провідних транспортних та інформаційних ЗМІ, представників авіакомпаній та галузевих експертів. Під час прес-брифінгу генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін розповість про спільну діяльність Міністерства інфраструктури та ДП МА «Бориспіль» у напрямку зниження вартості перельотів.

Модератором та партнером прес-брифінгу виступить керуючий партнер компанії «SIC Group Ukraine» та учасник Української асоціації професіоналів GR та лобістів - Катерина Одарченко, яка більше року співпрацює з ДП МА «Бориспіль» у напрямку висвітлення актуальних питань розвитку авіаційної галузі України.

Протягом 2016-2017рр. «SIC Group Ukraine», Українська асоціація професіоналів GR та лобістів в партнерстві з аеропортом «Бориспіль» організували низку успішних публічних заходів, присвячених розгляду нової транзитної стратегії, питань підвищення якості та зниження вартості послуг у аеропортах України, аналізу цін на авіаперевезення, актуальності гармонізації комунікації авіабізнесу з владою.

ДП МА «Бориспіль» запрошує до обговорення теми прес-брифінгу експертів, представників ЗМІ та тих, хто не байдужий до розвитку авіаційної галузі в Україні та забезпечення комфортних умов для всіх учасників ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі