Аеропорт «Бориспіль» запрошує на культурно-благодійне свято

Аеропорт «Бориспіль» запрошує на культурно-благодійне свято
У вівторок 29 листопада на 3 поверсі терміналу D відбудеться відкриття виставки дитячої творчості від «Київської дитячої академії мистецтв» та презентація унікального видання книги «Маленький принц» від «Київського дому книги».

«Київська дитяча академія мистецтв» символічно присвячує виставку 25-й річниці референдуму за проголошення незалежності України 1 грудня 1991 року. Ректор закладу, професор М.Чембержі відзначає, що саме напередодні ювілейної дати суспільству важливо звернути увагу та підтримати дитячі таланти, які є майбутньою опорою для нашої країни.

Також в рамках події присутні ознайомляться з історією першого в Україні англомовного перекладу книги Антуана де Сент-Екзюпері. На гостей чекає автограф-сесія з автором перекладу – британцем Річардом Гремом та захоплююча розважальна програма. Маленькі гості будуть задіяні у цікавих майстер-класах, вікторинах та конкурсах з розіграшем цінних призів. До всього, на дітей чекає «солодкий стіл» та морозиво.

Особливе місце у презентації книги «Маленький принц» відведено соціальній ініціативі аеропорту «Бориспіль» та співорганізаторів заходу - збору коштів на потреби дітей, які залишилися без опіки батьків. Продаж благодійного тиражу унікальної книги зформує фонд допомоги дитячому містечку в м.Бровари. Ми закликаємо гостей не залишатися байдужими та долучатися до соціальної ініціативи.

Аеропорт «Бориспіль» запрошує представників ЗМІ та гостей терміналу D відвідати культурно-благодійний захід, який розпочнеться о 12:00 біля стійки реєстрації № 49-60.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі