Акція «ВИГРАВАЙ та ЗАРОБЛЯЙ» для вкладників від КРИСТАЛБАНКу!

Акція «ВИГРАВАЙ та ЗАРОБЛЯЙ» для вкладників від КРИСТАЛБАНКу!
З нагоди наближення весни КРИСТАЛБАНК запустив Акцію «ВИГРАВАЙ та ЗАРОБЛЯЙ» для клієнтів фізичних осіб.

Клієнти, які в період дії Акції – з 17 лютого 2020 року до 31 травня 2020 року (включно) – оформлять депозитний вклад у гривні строком розміщення на 6 місяців або 370 календарних днів отримують гарантовано у подарунок бонус до 1% до базової процентної ставки.

Для участі в Акції необхідно відвідати найзручніше для Вас відділення КРИСТАЛБАНКу, оформити депозитний вклад у гривні «Дохідний з поповненням» або «Класичний» у термін дії Акції, на місці власноруч обрати скретч-карту та зняти захисну смугу, що містить приховану інформацію про розмір додаткового бонусу, що додається до базової ставки діючої для обраного строку розміщення банківського вкладу.

У рамках Акції надаються бонуси у розмірі +0,25%, +0,50%, +0,75%, +1,0%.

З детальними умовами Акції можна ознайомитись за телефоном або на офіційному сайті Банку

АТ «КРИСТАЛБАНК» є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (Свідоцтво №238 від 19 травня 2015 року)

Фонд гарантує кожному вкладнику відшкодування коштів по вкладам в національній та іноземній валюті, враховуючи проценти, в розмірі не більше 200 000 гривень на день настання недоступності вкладів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі