«Бориспіль» - хаб став на 37% популярнішим серед іноземців

«Бориспіль» - хаб став на 37% популярнішим серед іноземців
У першому півріччі 2017 року Міжнародний аеропорт «Бориспіль» обслугував 4,74 млн пасажирів та забезпечив планове зростання пасажиропотоку на 30%. Реалізація хабової моделі розвитку аеропорту сприяла збільшенню частки трансферних пасажирів на 37% до 1,3 млн осіб у порівнянні з аналогічним періодом 2016 року (0,94 млн пасажирів).

Нарощення динаміки розвитку аеропорту також стимулювало збільшення кількості рейсів з 33 тис. (6 місяців 2016 р.) до майже 41 тис. літаковильотів. Планові заходи з розбудови авіахабу дозволили «Борисполю» за півроку збільшити частку міжнародних рейсів на 22% та значно підвищити популярність авіаперельотів через ДП МА «Бориспіль».

Нагадаємо, 25 червня аеропорт «Бориспіль» досяг рекордного денного пасажиропотоку за весь час своєї роботи, обслугувавши 39 594 пасажирів за день. Найбільший пасажиропотік було відзначено у напрямку Анталії, до якої протягом дня вирушило 5 970 пасажирів.

У жовтні 2016 аеропорт був близьким до даного рекорду. Тоді під час чартерної «хасидської програми» за день було обслуговано 39 241 пасажирів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі