Бренд Jaffa пригостив смузі-новинками гостей показу для ЗМІ української спортивної драми «Пульс»

Бренд Jaffa пригостив смузі-новинками гостей показу для ЗМІ української спортивної драми «Пульс»
19 липня 2021 р. в кінотеатрі Сінема Сіті, м. Київ, відбувся показ художньої стрічки «Пульс» для ЗМІ. Захід був присвячений старту національного кінопрокату спортивної драми. Гості вечора мали змогу пригоститися натуральними та корисними смузі-новинками від бренду смачних та здорових продуктів Jaffa.

Надихаюча стрічка була створена на основі реальної історії української параолімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук. У рамках заходу, на прес-конференції художній фільм «Пульс» представила команда, що його створювала, серед інших: прототип головної героїні фільму Оксана Ботурчук, продюсер Єгор Олесов, режисер Сергій Чеботаренко, виконавиця головної ролі Наталія Бабенко та інші вельмишановні гості.

Фруктові соки, напої та смузі від Jaffa якнайкраще відповідають цілям спортивної біографічної драми: привернути увагу українців до здорового способу життя та пропагувати любов до спорту. Учасники та глядачі показу мали змогу скуштувати дві смузі-новинки: Jaffa Protein Boost із вмістом в одній упаковці 5 г протеїну та Jaffa Super Food з насінням чіа. Смачні та корисні перекуси дозволили гостям вечора відновити запас бадьорості та енергії.

«Бренд Jaffa неодноразово підтримував та буде підтримувати ініціативи, що направлені на популяризацію спорту та здорового способу життя серед українців. Легка атлетика та біг «близькі» Jaffa, і бренд вже не один рік підтримує найбільші бігові події України, – говорить Протопопов Максим, менеджер бренду Jaffa. – Драма «Пульс» – це життєва історія дівчини, що, не зважаючи на обставини, йде, я б сказав, біжить, до своєї мрії, долаючи перешкоди та недовіру суспільства. Я думаю, що фільм навчить глядачів наполегливості, віри в себе та любові до життя».

Перший показ біографічної драми «Пульс» відбувся 2 червня 2021 р. у рамках Київського міжнародного фестивалю «Молодість». Партнером національної фестивальної прем’єри стрічки також виступив бренд Jaffa.

«Пульс» – це стрічка виробництва Kinorob, що входить до складу Film.ua Group. І ми пишаємось, що Film.ua є причетними до створення цієї автобіографічної спортивної драми. Натхненням для нас слугувала історія Оксани Ботурчук, української легкоатлетки, параолімпійської чемпіонки, п’ятикратної срібної та бронзової призерки літніх Паралімпійських ігор 2008, 2012 та 2016 років. Це історія, яка варта бути розказаною!» – зазначає прес-служба Film.ua Group.

«Ми з нетерпінням чекали, коли ж цю неймовірну історію про українську чемпіонку нарешті зможемо випустити у кінопрокат. «Пульс» був відзнятий ще в доковідні часи і відповідно був розрахований для показів саме на великих екранах. Маю відчуття, що такі мотивуючі, надихаючі фільми про реальних особистостей дуже потрібні нашому суспільству. І вірю, що ми не розчаруємо глядача!», – розповідає продюсер стрічки Єгор Олесов.
З 22 липня стрічка демонструватиметься у всіх кінотеатрах країни.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі