Canon представляє компактний і продуктивний інсталяційний проектор XEED WUX500ST

Canon представляє компактний і продуктивний інсталяційний проектор XEED WUX500ST
Компанія Canon Europe, світовий лідер в галузі створення інноваційних технологій формування і обробки зображень, анонсує вихід XEED WUX500ST – компактного, високоефективного та універсального проектора. Колірна яскравість пристрою складає 5000 люменів. XEED WUX500ST – короткофокусний інсталяційний проектор, що підтримує зрушення лінз на 75% по вертикалі (для переміщення зображення без зсуву проектора) та оснащений вбудованою технологією HDBaseT.

Чіткі, яскраві і деталізовані зображення
Яскравість XEED WUX500ST в 5000 люменів і коефіцієнт контрастності 2000:1 забезпечують найвищий рівень продуктивності пристрою. Найтонші грані та лінії відтворюються з неабиякою точністю й виводяться на екран завдяки роздільній здатності проектора 1920 x 1200 WUXGA і підтримці Full HD. XEED WUX500ST оснащений передовою оптичною системою бічного освітлення Canon AISYS (Aspectual Illumination System) 5-го покоління і використовує технологію ділення кольору для проектування живих та реалістичних зображень.

Модель XEED WUX500ST також можна використовувати в медичних установах. Завдяки режиму DICOM® проектор відтворює монохромні рентгенівські знімки, комп’ютерну томографію і файли медичних досліджень (MRI) з максимальною точністю .

Універсальні функції
Інноваційні функції, простота установки та використання роблять XEED WUX500ST ідеальним рішенням для застосування в різноманітних сферах, у тому числі в освітніх установах, музеях і галереях, конференц-залах і дизайнерських бюро. 75% вертикальне і 10% горизонтальне зрушення лінз відкриває нові можливості установки інсталяційного проектора. 100-дюймовий дисплей дозволяє проглядати зображення і відео з відстані 1,2 м, що забезпечує максимальний рівень зручності та гнучкість налаштувань. Незалежно від того, де розміщений проектор по відношенню до екрана, пристрій проектує контент найвищої якості.

XEED WUX500ST – один з найкомпактніших короткофокусних проекторів на ринку, який можна розмістити в будь-якому приміщенні і за будь-яких умов. XEED WUX500ST оснащений широким функціоналом, наприклад, функцією PC-less для відтворення контенту безпосередньо з USB-носія, без використання комп’ютера. Щоб легко поєднувати зображення з декількох проекторів (до 9 одиниць) використовуються кабелі LAN. А підвищену чіткість зображення, швидку й зручну установку забезпечує унікальна технологія корекції трапецеїдальних викривлень по 4 кутам.

Просте підключення і енергоефективність
Завдяки різноманіттю доступних опцій підключення до XEED WUX500ST – досить простий на нескладний процес. Підтримка вбудованої технології HDBaseT забезпечує передачу високоякісного звуку та сигналу керування через єдиний кабель Cat6, що можна протягнути на дистанцію до 100 м. Підтримка модуля
Wi-Fi дозволяє проводити презентації без підключення пристрою до ПК. А інноваційне програмне забезпечення Networked Multi-Projection (NMPJ) робить можливим підключення до 10 пристроїв одночасно.

Одна з ключових характеристик проектора XEED WUX500ST – енергоефективність, що дозволяє значно заощадити кошти при експлуатації пристрою. Технологія Canon AISYS (оптична система бічного освітлення) забезпечує максимальну продуктивність навіть від джерел освітлення з потужністю лише 395 Вт. А кнопка ECO дозволяє контролювати електроспоживання та збільшувати термін експлуатації ламп до 5000 годин . На проектор XEED WUX500ST розповсюджується гарантія до 3 років з заміни ламп/

Основні характеристики XEED WUX500ST:
• Яскравість – 5000 люменів
• Роздільна здатність – 1920 x 1200
• Коефіцієнт контрастності – 2000:1
• Підтримка HDBaseT, HDMI, DVI і Wi-Fi
• Розмір екрана – 30-300 дюймів
• Вага – 6,3 кг
• Акустична система – 5 Вт
• Термін експлуатації ламп – 5000 годин


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі