Drag Racing у Маріуполі пройшов за підтримки «Паралелі»

Drag Racing у Маріуполі пройшов за підтримки «Паралелі»
Компанія «Параллель» виступила офіційним паливним партнером змагань DRAG RACING Mariupol 2017.
Нафтотрейдером був заснований спеціальний призовий фонд для переможців самого сильного класу Pro, в якому брали участь автомобілі з об'ємом двигуна 1,6 куб. см і понад 3501 куб. см, а також машини, спеціально підготовлені для перегонів.

Змагання Drag Racing є традиційним заходом для любителів автоспорту, хоча військові дії на Сході України не дозволили проводити гонки в Маріуполі майже 4 роки. Але в цьому році команда громадської організації «Автолюбителі Маріуполя» за підтримки управління фізичної культури та спорту міської ради та спонсорів змогли провести довгоочікуваний захід. Девіз турніру звучав дуже символічно - «Мир. Праця. Перегони».

В перегонах, які проходили на території старого маріупольського аеродрому, взяли участь не тільки автомобілісти Донецької області, але і мешканці з Дніпропетровської та Запорізької областей. За словами організаторів, на змагання приїхало понад 40 автомобілів, а подивитися захід прийшло понад 2 тисяч осіб.

Змагання автомобілів проходили в різних класах: любителі, стріт та Pro. «Параллель» підтримала гонщиків найсильнішої категорії Pro. Переможцями в цьому класі стали:
- Беленікін Владислав, ВАЗ 2106 (1 клас, до 1,6 куб. см)
- Барабаш Олександр, ВАЗ 2113 (2 клас до 2.0 куб. см)
- Мартиненко Єгор, ВАЗ 2107 (3 клас Unlim, до 3,5 куб. см).

Переможці отримали у подарунок від нафтотрейдера талони на бензин Perfekt-95.

«Ми завжди підтримуємо перспективні та масштабні автопроекти. Змагання DRAG RACING Mariupol 2017 об'єднали гонщиків базових для нас регіонів. До того ж, для «Параллелі» це ще один привід продемонструвати якість свого палива, адже учасники змагань заправляють свої автомобілі висококласним паливом, таким як наш бензин Perfekt-95», - зазначив директор компанії «Параллель» Христо Іванчев.

Довідка:
Drag Racing або перегони на прискорення – різновид рекордних гонок, головна мета яких – максимально швидко подолати «класичні» чверть сухопутної милі або приблизно 402 метри.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі