Електронні картки від ініціативи Європейського Союзу EU4Energy

Електронні картки від ініціативи Європейського Союзу EU4Energy
Програма EU4Energy спрямована на поліпшення якості даних і статистики в області енергетики, формування регіональних дискусій в сфері прийняття політичних рішень, зміцнення законодавчої та нормативної бази та покращення доступу до інформації в країнах-партнерах. Програма є ключовим компонентом ініціативи EU4Energy.

ЄС співпрацює з Міжнародним енергетичним агентством, Енергетичним співтовариством і Секретаріатом Енергетичної Хартії в рамках реалізації програми.

Ініціатива Європейського Союзу EU4Energy запустила електронні картки про EU4Energy українською, російською та англійською мовами.

Ініціатива EU4Energy охоплює всю підтримку, яку Європейський Союз надає в області енергетики шести країнам Східного партнерства — Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республиці Молдова та Україні.
Програма EU4Energy спрямована на пiдвищення якостi енергетичних даних i статистики, формування регiональних дискусiй щодо вироблення полiтики, змiцнення законодавчої та нормативної бази та покращення доступу до інформації в Східних країнах-сусідах ЄС.

Як працює ініціатива?


ЄС фінансує енергетичні проекти та програми, які допомагають підвищити енергоефективність і використання поновлювальних джерел енергії, реформувати енергетичні ринки, а також поліпшити енергетичну інфраструктуру та зв'язок між країнами.

Є ряд позитивних, практичних результатів для України. Понад 270 міст по всій країні є частиною підтримуваної ЄС Угоди мерів — Схід, яка охоплює понад 50% населення. ЄС допомагає їм у досягненні мети скорочення викидів парникових газів на 40% до 2030 року і прийняття спільного підходу до вирішення проблеми пом’якшення наслідків та адаптації до зміни клімату.

Тим часом в рамках програми ЄС-ЄБРР «Кліматичні інноваційні ваучери» профінансувано 30 компаній, котрі працюють над тим, щоб зробити кліматичні технології доступними і більш чистими в Україні.

Крім того, по всій Україні під егідою Угоди мерів було запущено 17 демонстраційних проектів. Наприклад, 14 000 жителів міста Жовква отримали вигоду від модернізації міських дитячих садків і централізованого теплопостачання для підвищення енергоефективності та використання відновлюваних джерел енергії.

Муніципальна програма підтримки (MPSF) фінансує ряд ініціатив в області енергоефективності, таких як придбання парків енергоефективних тролейбусів в таких містах, як Кременчук і Полтава.

Ось так виглядають електронні картки на нашому сайті:
https://www.euneighbours.eu/uk/east/stay-informed/cards/eu4energy-scho-ce-za-programa-ta-yak-vona-pracyue

Щоб додати електронні картки на ваш сайт необхідно вставити код нижче:
UA

____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі