Які послуги абоненти Київстар оплачують з мобільного рахунку без комісії

Які послуги абоненти Київстар оплачують з мобільного рахунку без комісії
Каталог мобільних фінансових сервісів на базі «Смарт Гроші»* налічує понад 3 000, серед яких 1 369 сервісів надаються без комісії. Київстар розповів, які сервіси популярні серед абонентів для оплати з мобільного рахунку.
# простозалишайтесьвдома

«Нещодавно Нацбанк України на своїй сторінці в Facebook закликав українців "Keep calm and pay cashless". НБУ просить утриматися від візитів у банки і магазини, а використовувати безготівкові способи оплати, - каже Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу, Київстар. - Ми закликаємо залишатися вдома і пропонуємо своїм абонентам цілий ряд мобільних фінансових сервісів, які дозволяють оплачувати з балансу мобільного рахунку комунальні послуги, інтернет та телебачення, робити покупки в інтернеті або переводити гроші з телефону на телефон - і все це онлайн».

Київстар представляє добірку з топ 5 категорій популярних сервісів для безготівкової оплати, комісія в яких відсутня. Послуги доступні абонентам передплаченого зв'язку.

Переказ коштів з балансу на баланс Київстар

Грошовий переказ з одного мобільного рахунку Київстар на інший - це альтернатива банківським картам, коли абонент може без участі сторонніх платіжних операторів перевести суму до 1 000 грн на баланс іншого абонента Київстар.

Для цього можна використовувати застосунок «Смарт-Гроші», здійснити переказ на сайті за посиланням, або використати USSD-запит**.

Оплата послуг таксі 838 з балансу мобільного рахунку

Послуга доступна в 15 містах*** України, де працює таксі 838. Оплату можна здійснити через застосунок «Смарт Гроші» або Таксі 838, вказав у формі для сплати «Смарт Гроші» від Київстар. Зручність послуги полягає в тому, що пасажирові не потрібно залишати свої особисті дані та номер банківської карти.

Оплата послуг інтернет-провайдерів і ТБ

З мобільного рахунку абоненти Київстар можуть сплатити за телебачення та інтернет. Серед провайдерів, послуги яких без комісії, - Megogo, Тріолан, Fex.net, IPnet. Повний перелік провайдерів телебачення і інтернету можна знайти за посиланням на сайті в розділі Смарт-Гроші. Для оплати можна скористатися платіжною формою на сайті або мобільним застосунком «Смарт Гроші».

Погашення кредитів

Якщо сума платежу для погашення кредиту не перевищує 3 000 грн, можна сміливо зробити регулярний внесок за кредитним договором з мобільного рахунку Київстар. Серед популярних кредитних організацій і банків, кредити яких абоненти можуть сплатити без комісії - Скарбниця, банк Forward, ломбард Благо, Cashberry, Євроломбард та інші. Повний перелік кредитних організацій можна знайти за посиланням на сайті в розділі Смарт-Гроші. Для оплати можна скористатися платіжною формою на сайті або мобільним застосунком «Смарт Гроші».

Оплата онлайн ігор

Коли сума платежу не перевищує 3 000 грн, сплатити можна з мобільного рахунку Київстар. Без комісії - майже 300 онлайн ігор, включаючи такі популярні, як World of Tanks , Combat Arms, Битва Фермерів і League of Legends. Повний перелік онлайн ігор - на сайті за посиланням. Для оплати можна скористатися платіжною формою на сайті або за допомогою мобільного застосунку «Смарт Гроші».

Перелік послуг за допомогою мобільних грошей включає в себе оплату комунальних платежів, інтернету і телебачення, проїзд в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти і в кіно, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Київстар регулярно оновлює список сервісів і проводить акції зі скасуванням комісії на різні види послуг. Актуальні пропозиції і акції можна знайти на сайті в розділі Акції.

*Смарт Гроші - повноцінний мобільний гаманець, який дозволяє «тут» і «зараз» здійснювати платежі і грошові перекази. З його допомогою гроші з мобільного рахунку можна використовувати не тільки для оплати телеком-послуг, але і безліч інших товарів і послуг, представлених на платформі.
Послуга «СМАРТ-ГРОШІ» надається на базі електронних грошей Національної платіжної системи «ПРОСТIP» в партнерстві з АТ «АЛЬФА-БАНК».

**Щоб перевести кошти за допомогою USSD-коду, необхідно ввести комбінацію цифр: *124* сума переказу* 380номер телефону# і кнопку «зателефонувати»

***Сервіс Таксі 838 доступний в містах Вінниця, Дніпро, Дрогобич, Запоріжжя, Київ, Луцьк, Львів, Маріуполь, Одеса, Полтава, Стрий, Суми, Трускавець, Ужгород, Харків.

________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі