Київстар надає корпоративним абонентам ще більше можливостей для ведення бізнесу

Київстар надає корпоративним абонентам ще більше можливостей для ведення бізнесу
З 30 травня національний телеком-оператор Київстар пропонує бізнес-абонентам нові тарифні плани Бізнес Офіс з вигідними умовами для використання Microsoft Officе 365: мобільний зв'язок, інтернет і програми для офісу – все необхідне для роботи – в одному пакеті.

У новій тарифній лінійці Київстар йде назустріч бажанню абонентів мати доступ до робочих процесів у будь-який зручний для них час і в будь-якому місці.

«Київстар продовжує розвивати пакетні пропозиції для своїх бізнес-абонентів та шукає для їх наповнення найбільш актуальні та інноваційні продукти, ‒ говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку. ‒ У цій тарифній лінійці ми представили клієнтам сервіси ліцензійного Microsoft Officе 365 у додаток до послуг мобільного зв’язку та доступу до інтернету. І вже працюємо над тим, щоб наступні пропозиції були ще більш цікавішими».

Корпоративні абоненти можуть обрати один із шести нових тарифів Бізнес Офіс, в яких варіюється комплектація застосунків від Microsoft.

У тарифних планах для співробітників передбачені можливості підключення Skype for Business, Skype for Business + Exchange/Оutlook або ж повного набору застосунків Microsoft: Skype for Business, Exchange/Оutlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive/SharePoint, Sway/Teams/Yammer і Publisher/Access.

У лінійці для керівників передбачена преміум-версія надання сервісів MSO 365 з можливістю встановлення програмного забезпечення на ПК.

У рамках обраного тарифу всі корпоративні клієнти Київстар отримують акційну можливість безкоштовного використання застосунків ліцензійного Microsoft Officе 365 протягом 365 днів з моменту підключення до нового тарифного плану. Ця акція діє для всіх, хто активує послугу до 30 вересня цього року. Крім того, для всіх тарифів є додатковий бонус: протягом першого місяця після активації клієнти можуть безкоштовно протестувати весь пакет хмарних рішень MSO 365.

Замовити послугу можна за телефоном 466, на офіційному сайті оператора або ж відправивши SMS на номер 365; для підключення не потрібно оформляти письмовий договір на ліцензійне використання програм Microsoft Officе 365; клієнт отримує єдиний рахунок і здійснює один платіж за всі послуги зв'язку згідно з підключеним тарифним планом; Київстар надає всю необхідну технічну підтримку як для послуг мобільного зв'язку, так і для сервісів Microsoft Officе 365.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі