Київстар підключив до 4G ще 504 населених пунктів

Київстар підключив до 4G ще 504 населених пунктів
Швидкісний мобільний інтернет за технологією LTE доступний для 77% населення України.

Київстар збільшив територію мережі 4G у 13 областях України. Доступ до послуг швидкісного мобільного інтернету за технологією LTE отримали ще 504 населених пункти, де проживає 405 тисяч мешканців. Зокрема це Берестечко Волинської обл, Чорнотисів Закарпатської обл, Росошани Чернівецької обл, Варковичі Рівненської обл, Кіблич Вінницькоїї обл та багато інших населених пунктів у сільській місцевості.

Покращення доступу до мобільного Інтернету дає абонентам можливості користуватися перевагами цифрового світу, зокрема у сферах освіти, медицини, електронної комерції, адміністративних послуг, тощо. Так, у мережі 4G абоненти можуть спілкуватись у відео-чатах, передавати відео та аудіо файли у високій якості, працювати віддалено за допомогою мобільного інтернету, тощо. Можливостями 4G вже скористалось 10 мільйонів абонентів мережі Київстар.
Нагадаємо, що за даними незалежних міжнародних компаній Ookla та nPerf за 2019 і 2020 роки середня швидкість мобільної передачі даних в мережі 4G в Київстар - найвища з-поміж усіх мобільних операторів України.
Київстар постійно інвестує кошти у розвиток в Україні нових технологій. З 2015 року в розвиток мобільного зв’язку 3G і 4G компанія інвестувала більш як 25 млрд грн.

Щоб користуватись послугами 4G абонентові потрібен відповідний смартфон з підтримкою технології LTE та USIM-картка. Абоненти можуть замовити доставку USIM-карток поштою, не відвідуючи торгові точки компанії.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі