Київстар запустив 3G у Слов'янську в комерційну експлуатацію

Київстар запустив 3G у Слов'янську в комерційну експлуатацію
Національний телеком-оператор запустив у комерційну експлуатацію мережу 3G у місті Слов'янськ Донецької області. Також послугами зв'язку за новими технологіями забезпечені приміські селища Билбасівка, Новоселівка (Червоноармійське), Селезнівка.

Київстар – єдиний оператор мобільного зв'язку, який активно впроваджує технології нового покоління в зоні АТО. 10 вересня 2016 року розпочато комерційну експлуатацію мережі 3G у Маріуполі, а 20 жовтня – у Краматорську.
Абонентам мобільного зв'язку Київстар у Слов'янську будуть нараховані 3000 нетарифікованих мегабайтів, які можна використовувати протягом 30 днів. Також оператор запропонував революційну лінійку тарифних планів з необмеженим інтернет-трафіком для соцмереж, месенджерів і сервісів «Вільна музика» та «Відео на ходу».
Київстар забезпечив зв'язком 3G вже 22 населених пункти зони АТО в Донецькій області та продовжує будівництво мереж. У всіх містах встановлюється нове обладнання, яке підтримує різні стандарти мобільного зв'язку, в тому числі 4G/LTE.

На сьогодні високошвидкісний мобільний інтернет 3G Київстар доступний для 22 млн жителів України в 3321 населеному пункті.

Київстар інвестує в розвиток нових технологій в Україні, щоб якомога більше абонентів відчуло всі переваги якісного спілкування у найбільшій мобільній мережі. За 2015-й і перше півріччя 2016 року капітальні витрати національного телеком-оператора (без урахування вартості 3G-ліцензії) склали понад 4,5 млрд грн.

Також нагадаємо, що з початку 2016 року компанія сплатила до держбюджету 1 933 млрд грн податків і зборів. Згідно з рейтингом, складеним Державною фіскальною службою, Київстар входить у ТОП-20 найбільших платників податків та утримує лідерство за обсягами платежів до бюджету серед компаній галузі зв'язку.

Київстар майже 19 років працює на телеком-ринку України і за свою історію створив тисячі робочих місць, забезпечив понад 46 млрд грн надходжень до держбюджету у вигляді податків та обов'язкових платежів і майже 32 млрд грн інвестицій у розвиток телеком-інфраструктури. Компанія щорічно реалізує суспільно-значущі та благодійні програми.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі