Київстар зменшує вартість роумінгу в 30 країнах

Київстар зменшує вартість роумінгу в 30 країнах
Національний телеком-оператор Київстар продовжує розвивати послуги мобільного зв’язку в роумінгу та з 11 липня 2017 року зменшує для своїх абонентів вартість дзвінків, мобільного інтернету та SMS в 30 країнах.

Так, в 16 країнах – серед них Єгипет, Сполучені Штати Америки, Канада, Латвія, Литва, Естонія та Швеції – встановлюються найбільш вигідні тарифи так званої першої роумінгової групи, до якої вже належать більшість країн Європи, Туреччина, країни СНД. Наприклад, для абонентів передплаченої та контрактної форми вартість дзвінків в цих країнах буде зменшена в два рази до 2,00 грн за хвилину, 1 МБ інтернет-трафіку відтепер коштуватиме 0,35 грн, а SMS повідомлення – 1 грн.

В 14 країнах, серед яких Алжир, Мексика, Нова Зеландія, Південно-Африканська Республіка, Танзанія, Туніс та інші будуть встановлені тарифи другої роумінгової групи, де дзвінки коштують 4,00 грн за хвилину, 1 МБ інтернет-трафіку – 0,60 грн, а SMS – 1 грн. Таким чином, для цих країн оператор зменшує вартість розмов в 12 разів, вартість інтернет-трафіку – більш ніж у 200 разів, а SMS-повідомлень – у 8 разів.

«Наша ціль – це комфорт кожного абонента під час поїздки закордон. Тому ми зосередилися на створені максимально прозорих та зрозумілих тарифів, які доступні кожному українцю. А відчуваючи зростаючий попит на спілкування у роумінгу в нових країнах, ми продовжуємо пропонувати найбільш вигідні тарифи як для голосових, так й інтернет послуг» – коментує зменшення вартості послуг Керівник напряму роумінг в Київстар Олександр Галушко.
Тарифи змінюються для абонентів передплаченої та контрактної форми, а також абонентів малого, середнього та великого бізнесу, що підключені до послуги «Вільний роумінг для бізнесу». З повним переліком країн, які входять до кожної роумінгової групи та тарифами на послуги, можна ознайомитися за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/roaming

Завдяки тому, що Київстар є частиною міжнародної телеком-групи VEON, яка обслуговує понад 235 млн абонентів у всьому світі, компанія отримує оптові знижки від мобільних операторів-партнерів та має можливість формувати вигідні пропозиції для своїх абонентів в роумінгу.

Нагадуємо, що Київстар надає послуги міжнародного роумінгу на 5 континентах, в 195 країнах за доступними умовами: дзвінки від 2 грн за хвилину (пакет 15 хвилин вартістю 30 грн в день користування), Інтернет від 0,35 грн за мегабайт (пакет 100 МБ вартістю 35 грн в день користування), SMS - 1,00 грн (пакет 25 SMS вартістю 25 грн в день користування). Абонентам більше не потрібно замовляти додаткові послуги або здійснювати налаштування, оскільки роумінг буде підключений автоматично.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі