Кюне + Нагель планує інвестувати в логістичний комплекс в Мьоліні

Кюне + Нагель планує інвестувати в логістичний комплекс в Мьоліні
Цюрих (Швейцарія), червень 2017 г. – Мер Фреді Бьоні, Клаус-Майкл Кюне, власник контрольного пакета акцій Кюне + Нагель Інтернешнл ЕйДжи, і генеральний директор Кюне + Нагель Груп Детлеф Трефцгер відвідали церемонію закладки першого каменю у фундаментів комплекса Pharma Hub Switzerland. Новий комплекс закріпить позицію Кюне + Нагель як ведучого постачальника логістичних послуг в Швейцарії і на міжнародному рівні у сферах фармацевтики і охорони здоров’я.

Pharma Hub стане частиною KN PharmaChain, яка в глобальному масштабі надає послуги мультимодальної наскрізної доставки з можливістю контроля температурного режиму. Також PharmaHub покращить можливості спостереження і відстеження доставок нарівні з інтенсивним і проактивним управлінням ризиками.

Новий логістичний комплекс Кюне + Нагель в Мьоліні надаватиме 16 300 м2 логістичного простору для розміщення 46 000 палето-місць із застосуванням складської системи ручного і автоматичного управління. Для термочутливої продукції будуть доступні три температурні зони: -20 градусів, від -2 до +8 градусів, від +15 до +25 градусів. Крім того, в спеціально відведених зонах зберігатимуться небезпечні вантажів і лікарські засоби.

Pharma Hub в Мьоліні також зосередиться на наданні додаткових послуг. Комплекс буде надавати послуги комплексної логістики і перевезень, засновані на відповідності до стандарту GxP.

«Швейцарія – місце розташування об'єктів фармацевтичного бізнесу з глобальним охопленням. Передовий комплекс в Мьоліні – стратегічна інвестиція в даний сектор розвитку, яка підтримує нас в прагненні обслуговувати наших клієнтів ще краще. Це відбувається завдяки інтеграції з глобальною мережею фармацевтичної логістики компанії Кюне + Нагель», - повідомив доктор Детлер Трефцгер, генеральний директор компанії Кюне + Нагель Інтернешнл ЕйДжі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі