Кюне + Нагель розширює співпрацю з BMW Group в області післяпродажної логістики

Кюне + Нагель розширює співпрацю з BMW Group в області післяпродажної логістики
Валлерсдорф, Німеччина, жовтень 2016 року - Кюне + Нагель забезпечує підтримку комплексного ланцюга поставок запасних частин BMW Group, керуючи новим глобальним дистрибьюторськими центром.

Урочисте відкриття дистриб'юторського центру, який став частиною Центрального дистриб'юторського центру (ЦДЦ) BMW Group, відбулося 11 жовтня 2016 року в Валлерсдорфі, Німеччина. Він включає в себе дистриб'юторський центр і склад в Валлерсдорфі, склад запасних частин в Брукберзі, яким керує Кюне + Нагель, і «Центр динаміки» в Дінгольфінгу. З цього ЦДЦ BMW Group здійснює поставки в регіональні дистриб'юторські центри по всьому світу, які в свою чергу забезпечують запасними частинами місцеві офіційні сервісні центри. Кюне + Нагель співпрацює з BMW Group в області логістики запасних частин більше 10 років.

У Валлерсдорфі Кюне + Нагель відповідатиме за прийом і обробку поставок, попередню упаковку, забезпечення пакувальними матеріалами та порожньої тарою, а також за вантаження товарів в транспортні засоби для їх доставки в усі складські зони, зовнішні ремонтні майстерні та майданчики в рамках мережі ЦДЦ. В середньому в день з дистриб'юторського центру будуть відправлятися більше 215 тис. запасних частин. Введення в експлуатацію заплановано на грудень 2016 року. У дистриб'юторському центрі площею 35 тис. Квадратних метрів будуть працювати 450 співробітників компанії Кюне + Нагель.

«Контрактна логістика автомобільної індустрії є глобальним стратегічним пріоритетом для Кюне + Нагель. Ми пропонуємо нашим клієнтам індивідуальні рішення, адаптовані під потреби галузі і конкретних компаній. У наш портфель входять послуги для всіх етапів ланцюга поставок. Ми з задоволенням будемо надавати кваліфіковані послуги з логістики запасних частин багаторічному партнерові BMW Group», - сказав Жанфранко Сгро, член Правління компанії« Кюне + Нагель Інтернешнл АГ », відповідальний за контрактну логістику.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі