Кюне + Нагель Україна спільно із Посольством Швейцарії в Україні провели зустріч представників компаній із швейцарськими інвестиціями

Кюне + Нагель Україна спільно із Посольством Швейцарії в Україні провели зустріч представників компаній із швейцарськими інвестиціями
[/b]4 липня 2017 року в центральному офісі компанії Кюне + Нагель Україна відбулась зустріч представників швейцарських компаній, що працюють на українському ринку – «Swiss Business Meeting». Організаторами заходи виступили компанія Кюне + Нагель Україна та Посольство Швейцарії в Україні.

Зустріч проходила в рамках ряду заходів, що проводяться за ініціативою Посольства Швейцаріі, і мають на меті створення стабільної платформи для спілкування, обміну досвідом та кооперації між компаніями із швейцарськими інвестиціями - Swiss Business Community.

Ключові спікери та поважні гості «Swiss Business Meeting»: Віктор Довгань, Заступник Міністра інфраструктури України з питань європейської інтеграції; Крістофер Шпаті, Перший секретар Посольства Швейцарії в Україні; Хансйорг Роді, Директор Кюне + Нагель в регіоні центральної та східної Європи, говорили про перспективи розвитку інфраструктурних проектів в Україні та основні тенденції в світовій логістиці. До участі в заході запрошено більше 30 представників топ менеджменту швейцарських компаній в Україні.

«Компанія Кюне + Нагель є постійним і активним учасником заходів, що проводяться Посольством Швейцарії в Україні. Ми дуже раді прийняти пропозицію щодо спільної організації чергового заходу для Swiss Business Community та підняти тему розвитку інфраструктури та логістики в Україні, яка є актуальною для всіх компаній, що імпортують свою продукцію в Україну. Сподіваюсь, ми і надалі зможемо знаходити можливості для спільних цікавих проектів та заходів», - сказала Олена Гут, голова департаменту економічних та торгівельних відносин Посольства Швейцарії в Україні.

«Робота в напрямку вдосконалення інфраструктури країни та впровадження прогресивних логістичних рішень є одним з пріоритетних завдань Кюне + Нагель Україна. Тому ми з радістю прийняли пропозицію Посольства Швейцарії щодо проведення спільного заходу. Зустріч з представниками Swiss Business Community допоможе нам дізнатися про актуальні проблеми та очікування від провайдерів логістичних послуг», - прокоментував Віктор Шкарбан, Генеральний директор Кюне + Нагель Україна.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі