Компактна камера Canon PowerShot SX730 HS із суперзумом – подорожуйте без зайвого

Компактна камера Canon PowerShot SX730 HS із суперзумом – подорожуйте без зайвого
Сьогодні компанія Canon оновила лінійку фотоапаратів для подорожей PowerShot SX витонченою камерою із суперзумом – PowerShot SX730 HS. Завдяки 20,3-мегапіксельному CMOS-датчику та процесору DIGIC 6 компактна камера PowerShot SX730 HS здійснює тривалу зйомку зі швидкістю 5,9 кадру на секунду. Ви можете бути впевнені, що не пропустите жодної важливої миті. PowerShot SX730 стане надійним помічником у подорожах і збереже всі цікаві події – імпровізовані вуличні виступи та галасливе місто, красивий світанок або захопливі краєвиди.

Потужний зум і висока якість зображення в компактному корпусі

Нова камера оснащена ширококутним 40-кратним оптичним зумом і 80-кратним суперзумом для зйомок як ближнього, так і дальнього плану. Корпус новинки завтовшки лише 39,9 мм, тому її легко можна розмістити в кишені рюкзака або джинсів і робити знімки прямо на ходу. Такі характеристики, як підвищена швидкість автофокуса – 0,12 с, 8 режимів інтелектуальної стабілізації зображення, 5-осьова динамічна стабілізація та відеозйомка в розширенні Full HD, роблять картинку чіткою і деталізованою.

Ще більше креативності

Розкрийте свої творчі здібності з новим режимом Creative Shot у PowerShot SX730 HS – використовуйте його під час руху, а камера автоматично створить 5 додаткових версій знімка із застосуванням різних фільтрів і ефектів. Це можливість по-новому поглянути на знайомі об'єкти. Додайте колориту вашій історії в Instagram™ із режимом Short Clip Movie. Знімайте 4- або 5-секундні кліпи з роздільною здатністю Full HD із різними опціями програвання, включаючи сповільнену або прискорену зйомку. PowerShot SX730 HS оснащена великим, 7,5 см, поворотним РК-дисплеєм. Це рішення дозволяє робити знімки з різних ракурсів і під будь-яким кутом, а також створювати креативну композицію кадру. А функція позначення дати дозволить задокументувати всі ваші фотографії з подорожей.

Знімайте, діліться фотографіями та зберігайте знімки

Модуль Wi-Fi дозволяє швидко підключати смартфон і ділитися улюбленими моментами, такими як знімки з відвідування храму або поїздки на уїк-енд, з вашими друзями та близькими. Камеру та смартфон легко синхронізувати за допомогою Bluetooth® і переглядати фотографії у той час, коли камера знаходиться в сумці. Bluetooth® також можна використовувати для бездротової віддаленої зйомки – важливої функції для групових фотографій або селфі. З додатком Camera Connect ви можете точно визначити, де були зроблені знімки, завдяки додаванню GPS-даних через смартфон.

Основні характеристики PowerShot SX730 HS:

• компактність і суперзум;
• відмінний результат під час денної та нічної зйомки;
• простий запис відео з роздільною здатністю Full HD;
• зручні налаштування – від простого до вдосконаленого режиму;
• простота підключення та розповсюдження знімків/відео в інтернеті.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі