Компанія ASELSAN та ДП «АНТОНОВ» підписали «Меморандум про взаєморозуміння» на виставці IDEF’17 в Стамбулі, Туреччина

Компанія ASELSAN та ДП «АНТОНОВ» підписали «Меморандум про взаєморозуміння» на виставці IDEF’17 в Стамбулі, Туреччина
«Меморандум про взаєморозуміння», в якому зазначено основні напрямки розвитку співробітництва між провідною оборонною компанією Туреччини ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş (ASELSAN) та флагманом української авіапромисловості ДП «АНТОНОВ», який входить до складу ДК «УкрОборонПром», було підписано 10 травня 2017 року представниками обох компаній.

Метою цього документу є забезпечення плідної взаємодії в рамках оснащення літаків сімейства Ан−148 комплексом радіоелектронного обладнання. Співпраця має початися з роботи над регіональним реактивним літаком Ан−158 та транспортним Ан−178. Сторони погодилися поєднати зусилля також в напрямку просування цих літаків на світовий ринок.

Меморандум підписали Dr. Faik Eken, Генеральний менеджер компанії ASELSAN, та Олександр Коцюба, Президент ДП «АНТОНОВ». Для забезпечення ефективної взаємодії в рамках реалізації угоди, сторони погодилися проводити регулярні зустрічі відповідних робочих груп. Окрім напрямків співробітництва, зазначених в документі, компанії висловили намір дослідити інші напрямки для подальшого розвитку співпраці.

Про компанію ASELSAN

ASELSAN – провідна оборонна компанія Туреччини, що має високий потенціал, який баується на сучасних технологіях та проведенні досліджень. ASELSAN – технологічний центр проектування, розробки, виробництва, системної інтеграції в таких сферах як авіоніка, навігаційні системи, системи зв’язку військового призначення, професійні системи зв’язку, радіолокаційні та радіоелектронні системи, електрооптичні системи, системи оборони та озброєння, військово−морські бойові системи та інших. Маючи швидко зростаючий темп глобального експорту та річного обігу, який постійно перевищує мільярд доларів, ASELSAN входить до числа ста найбільших оборонних компаній світу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі