Компанія Canon випустила нову цифрову дзеркальну камеру EOS 200D — фотомистецтво в високій якості

Компанія Canon випустила нову цифрову дзеркальну камеру EOS 200D — фотомистецтво в високій якості
Компанія Canon, світовий лідер в галузі рішень для роботи з зображеннями, випускає камеру EOS 200D. Нова цифрова камера дозволить легко ділитися історіями про себе і навколишній світ через знімки високої якості. EOS 200D створена для початкових фотоентузіастів, яким вже не вистачає можливостей смартфона. Якщо ви готові до нового рівня якості та виразності, але поки не встигли набути досвіду роботи з дзеркальними камерами, ця модель стане ідеальним початком.

EOS 200D — стильна, легка і проста у використанні модель, створена для вдосконалення навичок фото- і відеозйомки. Камера стане відмінним помічником для будь-кого, кому кортить розповісти світові свою історію. Компактна і легка, EOS 200D впорається і з заходом сонця над Тадж-Махалом, і з сімейним портретом в домашніх умовах. Зручна конструкція і висока якість зйомки врятують в будь-якій ситуації.

Новітні технології преміум-класу

EOS 200D — найлегша в світі цифрова дзеркальна камера Canon, що оснащена дисплеєм з можливістю регулювання кута нахилу1 і низкою новітніх можливостей 2017 року, запозичених у флагманських моделей Canon. Висока якість кожного знімка гарантується. Так, EOS 200D забезпечує найвищу роздільну здатність по всьому кадру, від глибоких тіней до найяскравіших ділянок, і дозволяє контролювати глибину різкості для створення гарного розмитого фону.

EOS 200D оснащена найшвидшою в світі технологією автофокусування Dual Pixel CMOS AF, яка допомагає миттєво сфокусуватися точно на обраному об'єкті і гарантує його максимальну різкість. Новітній датчик APS-C підвищує якість зйомки при слабкому освітленні: ви зможете робити гарні знімки навіть після заходу сонця, в момент появи перших зірок.

Крім того, нова модель обладнана новітнім процесором Canon — DIGIC 7. Він автоматично оптимізує налаштування, забезпечуючи видатну якість зображення з мінімальним рівнем шуму за будь-яких умов.
Простота у використанні і найвища якість зображення

EOS 200D обладнана і видошукачем, і сенсорним екраном з можливістю регулювання кута нахилу. Це допоможе починаючому фотографу швидше звикнути до особливостей цифрової зйомки. Видошукач дозволить в точності побачити майбутній кадр, а екран зі змінним кутом нахилу дасть можливість робити знімки з найрізноманітніших ракурсів. Ви можете легко перемикатися між екраном і видошукачем: заради ідеального знімка не доведеться довго підбирати налаштування. Крім того, сенсорний екран полегшить перехід зі звичного смартфона.

Інтуїтивний інтерфейс EOS 200D допоможе розібратися у функціях камери в процесі роботи. Просте у використанні наочне керівництво з підказками вчить тонкощам роботи з налаштуваннями, демонструючи, як та чи інша зміна вплине на кінцеву фотографію. Звичайно, коли ви станете експертом, цю функцію можна буде відключити.

Стильний дизайн і сумісність зі смартфонами

EOS 200D — перша цифрова дзеркальна камера Canon, що обладнана режимом селфі. Спеціально для фанатів Instagram вона вміє згладжувати тон шкіри і розмивати фон. EOS 200D стане не тільки незамінним помічником, а й стильним аксесуаром для тих, хто любить продумувати свій вигляд до дрібниць. Камера доступна у трьох колірних варіантах: класичний чорний Canon Black, оригінальний білий і вінтажний сріблясто-бежевий.

Камера сумісна зі смартфонами і підтримує підключення по Wi-Fi і Bluetooth® . Навіть в дорозі ви можете швидко опублікувати якісні фотографії через додаток Canon Camera Connect.

Ця дивовижна легка і зручна камера оснащена новітніми технологіями Canon. Об'єктиви, спалахи та аксесуари з екосистеми Canon розширюють межі можливостей EOS 200D, дозволяючи знімати в будь-якому жанрі і за будь-яких умов. Стильний вигляд, сумісність зі смартфонами і компактний дизайн роблять EOS 200D ідеальним інструментом для тих, хто бажає зійти на новий рівень майстерності.

Захисна тканина PC-E1

Захисна тканина PC-E1 — матерія, що надійно захистить EOS 200D або будь-яку іншу камеру початкового рівня разом з об'єктивом. Прикріпивши захисну тканину до ремінця камери, ви зможете в будь-який момент обернути її навколо пристрою і зафіксувати еластичною гумкою. Захисна тканина PC-E1 ідеально підходить для фотографів, що працюють на природі.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі