Компанія Кюне + Нагель і Alibaba.com підписала меморандум про наміри надання логістичних послуг на глобальному рівні

Компанія Кюне + Нагель і Alibaba.com підписала меморандум про наміри надання логістичних послуг на глобальному рівні
Шанхай (Китай), квітень 2017 – Компанія Кюне + Нагель оголосила про підписання меморандуму про наміри з Alibaba.com, B2B-підрозділом групи компаній Alibaba Group. Мета – надання логістичних послуг клієнтам B2B-підрозділу китайського лідеру в сфері онлайн-торгівлі. У відповідності з положеннями меморандуму, Кюне + Нагель об’єднує свою глобальну логістичну мережу і широкі можливості з досвідом компанії Alibaba в сфері електронної торгівлі в B2B-секторі, щоб надавати китайським компаніям-експортерам передові логістичні рішення в області електронної торгівлі.

Вже більше року користувачі платної підписки Alibaba.com в Китаї мають можливість миттєво отримувати пропозиції, бронювати відвантаження і доставку до пункту призначення вантажів. Це стосується вантажів, що перевозяться авіаційним транспортом, і здійснюється з допомогою онлайн-послуги KN FreightNet від Кюне + Нагель. Партнерство в області електронної торгівлі було розширено за рахунок послуги Less-than-Container-Load (LCL) - морського перевезення вантажів у збірних контейнерах. Стратегічне партнерство дозволяє компанії Кюне + Нагель і гіганту електронної торгівлі більш тісно співпрацювати з метою збільшення об’єму логістичних послуг. В найближчому майбутньому послуги будуть включати в себе доставку різними видами транспорту (морські, залізничні, автомобільні та авіаперевезення) і надання послуг контрактної логістики за межами Китаю.

Стів Су, директор по логістиці компанії Alibaba.com, заявив: «Ми раді співробітництву з Кюне + Нагель і можливості надавати нашим клієнтам передові логістичні послуги. Таким чином вони можуть скористуватися всіма можливостями міжнародної торгівлі».

Вонг Сію Лоонг, президент представництва Кюне + Нагель в Північній Азії, заявив: «Ми в захваті від підписання з Alibaba.com меморандуму про наміри, який об’єднує можливості електронної торгівлі Alibaba.com з логістичними можливостями Кюне + Нагель по всьому світу. Установлення таких взаємовідносин дозволяє Кюне + Нагель реалізувати глобальну стратегію перетворення логістичних послуг в цифрову сферу, щоб задовольнити актуальні потреби клієнтів. Ми з нетерпінням чекаємо подальшого розвитку цього партнерства, а саме розширення діапазону логістичних послуг для клієнтів Alibaba.com».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі