Компанія «Кюне + Нагель» представляє логістичну онлайн платформу для перевізників «ТРАНСПОРЕОН»

Компанія «Кюне + Нагель» представляє логістичну онлайн платформу для перевізників «ТРАНСПОРЕОН»
«Кюне + Нагель» і група компаній «ТРАНСПОРЕОН», розробник провідної європейської електронної логістичної мережі на основі хмарних технологій, уклали партнерський союз з метою впровадження високоефективної цифрової платформи для співпраці з перевізниками повністю завантажених машин (FTL) і поставок в складі збірних вантажів (LTL).

Компанія «Кюне + Нагель» буде переносити свої процеси з розподілу транспортних засобів, виконання перевезень і моніторингу сегментів перевізників на платформу «ТРАНСПОРЕОН» в Європі з метою прискорення і спрощення взаємодії зі своїми клієнтами і перевізниками. Крім того, використання електронної логістичної мережі дозволить компанії «Кюне + Нагель» підвищити операційну ефективність і прозорість в реальному часі по всьому транспортному ланцюжку.

Перенесення процесів на онлайн платформу є частиною стратегії цифрової еволюції компанії. Пілотним проектом стала придбана раніше «Кюне + Нагель» компанія «ReTrans» (американський постачальник автомобільних логістичних рішень) яка успішно підключила свою базу перевізників до цифрової логістичної платформі.

В Європі компанія «Кюне + Нагель» вибрала добре налагоджену мережу «ТРАНСПОРЕОН», яку вже використовують більш ніж 57 000 перевізників в своїх щоденних операціях. Платформа надасть перевізникам можливість використовувати об'єднаний інтерфейс замість роботи з декількома інформаційними джерелами. Оновлений процес супроводу клієнтів дозволить компанії «Кюне + Нагель» легко залучати додаткових перевізників в разі потреби.

Перевізники будуть мати онлайн доступ до транспортних вимог компанії «Кюне + Нагель» по всій Європі, а також можливість оперативно реагувати на запити. «Новий процес дозволяє оптимізувати коефіцієнт навантаження на автомобіль, знижуючи експлуатаційні витрати і вплив на навколишнє середовище», - зазначив д-р Нільс Вемхенер, старший віце-президент структурного підрозділу компанії «Кюне + Нагель» з автомобільних перевезеннь. «Таким чином, використання платформи «ТРАНСПОРЕОН» дозволить підвищити ефективність для наших клієнтів і перевізників».

Офіційний запуск платформи стратував у кінці вересня 2016 року у Франції, одному з ключових ринків автомобільних перевезень компанії «Кюне + Нагель.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі