Кредити компанії, одного із лідерів ринку пасажирських авіаперевезень країни, виставлено на продаж

Кредити компанії, одного із лідерів ринку пасажирських авіаперевезень країни, виставлено на продаж
14 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудуться два аукціони з продажу прав вимоги за кредитами компанії, одного із лідерів ринку пасажирських авіаперевезень країни. Активи ПАТ «Златобанк» та АТ «Банк «Фінанси та кредит» перебувають у заставі Національного банку України та на торги виставляються уперше.

Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері пасажирських авіаперевезень. Бізнес-група, до якої входить позичальник, є однією із найбільших в Україні.

Перший лот – право вимоги за кредитним договором, що перебуває на балансі ПАТ «Златобанк». Загальна заборгованість за кредитом, станом на початок липня 2016 року, склала 476,30 млн грн. У забезпечення виконання зобов’язань за договором передано два пасажирські літаки Boeing 735-500. А також ­– майнові права (права вимоги/одержання) на грошові кошти, згідно Договору на виконання чартерних авіаперевезень.

Початкова ціна реалізації – 280 558 918,00 грн (без ПДВ). Організатор торгів – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЮКРЕЙН ПРОПЕРТІ ГРУПП», майданчик Open Tender продажі. Заявки на участь уторгах приймаються до 13 квітня.

Другий лот - права вимоги за двома кредитами, що перебувають на балансі АТ «Банк «Фінанси та Кредит». Сумарна заборгованість за цими договорами на початок серпня 2016 року перевищила 1 млрд грн.

У заставі банку, зокрема, знаходяться об’єкти нерухомості в столиці та Київській області. Зокрема, офісні приміщення, загальною площею 2917,2 м2, на 6-8 поверхах будівлі за адресою м. Київ, Харківське шосе.

А також – склад технічного майна (площею 2189,1 м2), що розташовується в Бориспільському районі Київської області. Крім того, у забезпечення за договорами передано транспортні засоби – автобуси, мікроавтобуси, легкові седани.

Початкова ціна реалізації лоту – 169 256 676,00 грн (без ПДВ).

Організатор торгів – ТОВАРНА БІРЖА «УКРАЇНСЬКА АГРОПРОМИСЛОВА». Заявки на участь у торгах приймаються до 13 квітня.

Ілюстрована презентація виставлених на продаж лотів з детальним описом активів та забезпечення – за посиланням.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі