Кредити одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки виставлено на продаж

Кредити одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки виставлено на продаж
11 травня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами компанії –одного з найбільших в Україні виробників вантажопідіймальної техніки. У забезпечення виконання зобов’язань за договорами передано, зокрема, частину комплексу заводу та виробничі запаси – металопрокат, готові вузли та основні засоби (верстати і преси). Активи перебувають на балансі ПАТ «УКРГАЗПРОМБАНК».



Одним лотом на продаж виставлено права вимоги за двома кредитами. Позичальник не перебуває в процесі припинення. Основний вид діяльності – виробництво автотранспортних засобів, зокрема підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування. Серед продукції, що виробляється на потужностях заводу - модельний ряд автомобільних, баштових кранів швидкого монтування, сміттєвози, автогідропідйомники, крани-маніпулятори, гідроциліндри, запасні частини, різні види металоконструкцій. Завод позичальника має власний залізничний вузол, що сприяє відвантаженню автокранів безпосередньо з території заводу.

Загальна заборгованість за договорами на початок лютого 2017 року склала 141,45 млн грн. У заставі банку – нерухомість (частина виробничого комплексу, загальною площею 45 065 м2 у м. Дрогобич, Львівської області), виробничі запаси (металопрокат, готові вузли та основні засоби – верстати і преси). Також у забезпечення за договорами передано будівлю санаторію «Едельвейс» (2 440 м2) та котельню (м. Дрогобич, Львівська обл).

Детальні умови участі у торгах та публічний паспорт активу можна знайти тут.

Стартова ціна лоту – 20 815 869,00 грн.

Аукціон відбудеться 11 травня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - Товариство з обмеженою відповідальністю «Ньютенд».

Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 10.05.2017 року.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі