КРЕДИТНИЙ РЕЙТИНГ ДП МА «БОРИСПІЛЬ» ПІДВИЩЕНО ДО МАКСИМАЛЬНОГО РІВНЯ

КРЕДИТНИЙ РЕЙТИНГ ДП МА «БОРИСПІЛЬ» ПІДВИЩЕНО ДО МАКСИМАЛЬНОГО РІВНЯ
28 квітня 2017 року лідируюча рейтингова агенція України, компанія IBI-Rating, оголосила про підвищення кредитного рейтингу аеропорту «Бориспіль» та також його облігацій, до максимального значення у корпоративному секторі України «uааа+». Для оновлення кредитного рейтингу використовувалася звітність компанії за 2016 рік, а також інформація, отримана у ході рейтингового процесу.

У Звіті про оновлення кредитного рейтингу відзначається, що аеропорт «Бориспіль» наразі характеризується дуже високою кредитоспроможністю. Підвищення кредитного рейтингу забезпечено досягнутим зростанням прибутку та ефективності діяльності держпідприємства, високим рівнем рентабельності та ліквідності.

«За результатами 2016 року ДП МА «Бориспіль» досягло максимальних показників за всю історію свого існування, підтвердивши ефективність комплексних заходів з реформування державного аеропорту. Згідно з рейтингом Міжнародної ради аеропортів ACI Europe, у 2016 році аеропорт «Бориспіль» зайняв 3-те місце за темпами зростання серед європейських аеропортів, які обслуговують до 10 млн пасажирів» - відзначено у Звіті про оновлення рейтингу.

Генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін повідомив, що високий кредитний рейтинг якнайкраще засвідчує фінансову стабільність держпідприємства. «Підвищення кредитного рейтингу аеропорту – це обґрунтоване свідчення ефективного фінансового оздоровлення, здійсненого в останні роки. На експертному рівні доведено, що аеропорт знаходиться на правильному шляху розвитку», - зазначив керівник аеропорту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі