Leasing π: не навантажуй бюджет зайвими цифрами!

Leasing π: не навантажуй бюджет зайвими цифрами!
VAB Leasing стартує нову програму «Leasing π», метою якої є зниження щомісячного навантаження на бюджет Клієнта.

За рахунок чого ж досягається таке зниження?

«Однією з особливостей лізингу є можливість виділення залишкової вартості автомобіля на кінець лізингового договору, що фактично означає зниження щомісячних лізингових платежів», - розказує Людмила Золотарьова, Генеральний директор VAB Leasing.

«Тобто, якщо в кредиті, або у звичайній схемі лізингу, сплативши аванс, наприклад 20%, до кінця договору потрібно сплатити ще 80% вартості автомобіля. При цьому за програмою «Leasing π», можна залишити ще до 50% вартості автомобіля, а отже за весь строк дії договору сплатити лише 30% вартості. І ще одна перевага полягає у тому, що залишкова вартість фіксується у гривні і не підлягає перегляду за будь-яких коливань курсів валют, що означає можливість додатково виграти на курсі. В кінці дії договору лізингу Клієнт може сплатити залишкову вартість та отримати право власності на автомобіль, або продовжити дію договору лізингу», підсумувала Людмила Золотарьова.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі