LG Press Release: LG оголосила про початок глобальних продажів смартфона G6

LG Press Release: LG оголосила про початок глобальних продажів смартфона G6
Перший флагманський смартфон 2017 року оснащений дисплеєм Full Vision, кор-пусом з металу й скла, підтримує IP68 та відповідає військовому стандарту MIL-STD 810G

СЕУЛ, 11 квітня 2017 – Після офіційної презентації новинки в Південній Кореї компанія LG Electronics (LG) анонсує старт продажів смартфона LG G6 на мі-жнародному ринку цього тижня. У регіонах Північної Америки, Азії, Європи, Центральної і Південної Америки нова модель з'явиться в найближчі декілька тижнів. Близько 200 постачальників по всьому світу представлять LG G6 ко-ристувачам у своїх країнах. Попереднє замовлення моделі також розпочалося й на українському ринку. Вартість LG G6 – 21 999 грн.

LG G6 уже отримав велику кількість позитивних відгуків на виставці Mobile World Congress 2017 (MWC), удостоївшись рекордних 36 нагород від експертів галузі.

Преміальний смартфон розрахований на різні категорії користувачів і покликаний впоратися з широким спектром завдань і функцій. LG G6 оснащений зручним 5,7-дюймовим дисплеєм у компактному корпусі, характерному для 5,2-дюймових моделей. Розробники компанії зменшили рамки навколо дисплея, завдяки чому апарат став дуже зручним для роботи однією рукою. LG G6 сумісний одразу з двома стандартами HDR – Dolby Vision і HDR 10 – і відтворює на чималому дисплеї Full Vision будь-який HDR-контент для мобільних пристроїв. Незвичайне для смартфонів співвідношення сторін 18:9 дозволяє розділити екран на два однакових квадрати. Ця функція забезпечує багатофункціональність пристрою – інтерфейс користувача камери G6 створений спеціально для тих, хто проводить багато часу в соціальних мережах.

Репутація LG і досвід створення смартфонів із поліпшеними можливостями ка-мери – особливість, яка виділяє смартфон на ринку. LG вивела мобільну фотогра-фію на новий рівень, оснастивши LG G6 ширококутною камерою для селфі та подвійною основною камерою. 125-градусна камера на задній панелі робить чіткі панорамні знімки та мінімізує спотворення. Зручне керування дозволяє легко й плавно перемикатися між різними режимами зйомки – ширококутним і стандарт-ним – одним дотиком. 5-мегапіксельна 100-градусна фронтальна камера дозво-лить любителям групових знімків забути про громіздкі селфі-палиці.

LG G6 вирізняється мінімалістичним дизайном і виконаний із високоякісного металу та витонченого скла. Елегантний зовнішній вигляд пристрою поєднується з його високою надійністю, а округлені грані забезпечують оптимальну ударостійкість. Захист від вологи та пилу гарантує використання в LG G6 стандарту IP68. Інноваційний віртуальний асистент Google Assistant відкриє доступ до будь-якої інформації.

Окрім того, LG G6 пройшов сертифікацію незалежної компанії MET Laboratories згідно з військовим стандартом MIL-STD 810G. Під час 14-ти тестів смартфон був випробуваний за такими параметрами: низька й висока температура, вологість, вібрація, опромінювання, низький тиск, захист від піску та пилу, занурення у воду, вплив різкої зміни температури, захист від туману та дощу.

«Перша реакція на новий смартфон G6 перевершила всі наші очікування, – гово-рить Джуно Чо, президент компанії LG Electronics Mobile Communications. – За останній рік ми отримали величезну кількість відгуків від користувачів, які змушують нас рухатися далі та поліпшувати лінійку G series».

В Україні новий LG G6 можна придбати в магазинах: ringoo, Rozetka, АЛЛО, «ТТТ», «МобіМанія».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі