МАУ переносить відновлення рейсів до Баку до кінця жовтня

МАУ переносить відновлення рейсів до Баку до кінця жовтня
Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» змушена вкотре призупинити початок виконання рейсів до Баку.

Відновлення польотів відтерміновано до кінця жовтня через обмеження в’їзду на територію Азербайджану у зв’язку з черговим продовженням карантинних заходів. Про це повідомив уряд Азербайджану 30 вересня 2020 року випустивши NOTAM (документ, який повідомляє про зміну процедур, встановлення заборони/обмеження використання повітряного простору або експлуатації аеродромів та інші події).

Надалі МАУ буде уважно слідкувати за епідеміологічною ситуацію в країні, а також за подіями в Нагірному Карабаху, щоб не втратити можливість відновити рейси за умови забезпечення необхідного рівня безпеки польотів.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі