Місце зустрічі незмінне: Поділ втретє зібрав киян до себе на гостину

Місце зустрічі незмінне: Поділ втретє зібрав киян до себе на гостину
Святкуємо різноманіття – саме таке гасло цієї весни запалює Київ.

Не залишився осторонь і Поділ, який по праву вважається найбільш колоритним і багатоетнічним районом Києва. 27 та 28 травня на Контрактовій площі уже втретє відбувся «Фестиваль культури народів Подолу», що започаткував чудову традицію спілкування з представниками різних народів, чия історія та культура органічно вплетені в історію та культуру Києва. Кияни та гості міста відкрили для себе інший Поділ, а що може бути цікавіше?

Гості цьогорічного фестивалю побачили виступи національних музичних та танцювальних колективів, відвідали виставки присвячені історії Подолу та його мешканців. Кожен зміг спробувати власні сили під час майстер-класів з народних ремесел та мистецтв, взяти урок мови одного з народів Подолу.
Організатори: відділ культури Подільської в місті Києві районної державної адміністрації, ГО «Соціальний Капітал», відділ у справах національностей Департаменту Культури КМДА.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі