Мокрянський гранітний кар’єр виставлено на продаж за 24,75 млн грн

Мокрянський гранітний кар’єр виставлено на продаж за 24,75 млн грн
16 червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу Мокрянського гранітного кар’єру. Актив перебуває на балансі ПАТ «Актабанк» і на продаж виставляється із початковою ціною реалізації 24,75 млн грн.

Виставлений на продаж майновий комплекс Мокрянський гранітний кар’єр, розташований у Запоріжжі, селище Креміно, на родовищі граніту Мокрянське-ІІ. Родовище граніту розташоване на східній околиці Запоріжжя. Уперше його було обстежено в 1928-1929 рр. У геологічній будові родовища беруть участь породи четвертинного, неогенового і докембрійського періодів. Балансові запаси родовища станом на 1 січня 2013 року становили 18966,82 тис. м. куб.

Комплекс включає в себе, окрім самого кар’єру, завод з виробництва щебеню, склади готової продукції та склад ПММ з підземними ємностями, а також електропідстанцію.

Територія охороняється, обладнана системою відеоспостереження. До складу майнового комплексу також входять основні засоби, у тому числі - обладнання для ведення виробництва. На території знаходиться залізничний під‘їзний шлях, що дає можливість відвантажувати продукцію одразу у вагони.

Площа земельної ділянки кар'єру – 53,6152 га, заводу та відвалів – 72,2780 га.

Детальна інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 16 червня у системі «ProZorro.Продажі».

Початкова ціна реалізації – 24 746 905,59 грн. Крім того, у публічному паспорті торгів визначено дати та умови проведення наступних аукціонів (у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі